Blog post -

LIIKETOIMINTA ULKOMAILLA - 2020 -LUVUN TAPAAN

Haluatko lisää myyntiä? Uusia asiakkaita? Huomattavasti useampi yritys voisi kansainvälistyä ja avata mahdollisuuksia EU -alueella ja miksei koko maailmanmarkkinoilla. Useat toimialat, joita olemme tottuneet pitämään paikallisina, ovat uuden teknologian avulla pystyneet moninkertaistamaan kokonsa laajentamalla markkina-aluettaan. Kansainvälistyminen ei aina vaadi suuria riskejä, toimistojen avaamisia ja uuden henkilöstön palkkaamista, vaan myös kevyempiä ja helpompia vaihtoehtoja on nykyään tarjolla.

Miksi koulutus on Maltalla?

Suomalaisille matkakohteena tunnettu Malta on Euroopan kasvukeskuksia, jonka tarjoamat mahdollisuudet ovat jo sinällään hyvin kiinnostavia. Tämä koulutus käsittelee kansainvälistymistä yleensä, varsinkin EU-alueella, mutta myös Aasiassa ja Afrikassa. . Malta antaa lisämahdollisuuksia monikielisen työvoiman, loistavan IT-infran ja business- ystävällisen valtiovallan kautta. Jo nyt sadat yritykset ympäri maailmaa pitävät Maltaa tukikohtaan, jossa toimii esimerkiksi heidän kansainvälinen myyntinsä ja asiakaspalvelunsa. Ilman omaa palkattua henkilökuntaa tai toimistoja.

Koulutus Maltalla antaa mahdollisuuden tutustua myös näihin palveluihin ja kesäinen ilmasto antaa tietysti oman lisänsä miellyttävään tapahtumaan ja verkostoitumiseen.

Mitä koulutus sisältää?

Tapahtuman luennoitsijat tulevat liiketoiminnan kaikilta eri osa-alueilta. Myynnistä ja markkinoinnista rahoitukseen, lakeihin ja verotukseen. Käymme lävitse kansainvälisen myynnin ulkoistamista, call center -palveluiden hyödyntämistä, digitaalista markkinointia ja luomme katsauksen eri markkina-alueisiin EU:n sisällä ja ulkopuolella. Jokaisen osan luennoin sen alan asiantuntija. Osa koulutuksesta on englanniksi, osa suomeksi. Tarvittaessa englanninkielisten osioiden pääkohdat käännetään ja niiden sisällöstä voi myös keskustella suomalaisten asiantuntijoiden kanssa jälkikäteen. Koulutusohjelma vahvistetaan kesäkuun loppuun mennessä.

Kenelle?

Kansainvälistymistä suunnittelevat, uusia ideoita ja yhteyksiä hakevat. Yrittäjät, pienten ja keskisuurten yritysten ylin tai myyntijohto, alan asiantuntijat. Yrityksen muutosta ulkomaille kiinnostuneet. Kehitysyhtiöiden ja muiden yrityksiä tukevien ja valmentavien organisaatioiden edustajat.

Paikkoja on vain rajallinen määrä, joten toimi ajoissa.

Varaa sähköpostitse A8@acceler8.today Lähetä viesti otsikolla varaus, ja ilmoita oletko varaamassa koulutusta torstaille vai sunnuntaille asti. Laita varaukseen nimesi ja puhelinnumerosi.

Miksi hinta on näin edullinen?

Suurin osa hinnasta on majoitusta, sillä koulutus on järjestävän yrityksen ja Maltan hallituksen sponsoroima. Acceler8 on suomalaisessa omistuksessa toimiva yritys, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä uusille markkinoille ja avustamaan niitä niin myynnissä, rahoituksessa ja kaikissa kansainvälisen toiminnan osa-alueissa. Päätoimipaikkamme on juurikin Malta, josta käsin operoimme ympäri maailmaa. Malta tarjoaa meille osaavaa työvoimaa kaikilta kielialueilta, pääsyn EU-sisämarkkinoille ja edullisen kustannusympäristön.

Nyt on hyvä aika tutkia, mitä maailma sinulle ja yrityksellesi tarjoaa. Voit joko osallistua vain koulutukseen tai voit myös yhdistää koulutukseen viikonlopun, jonka voit käyttää verkostoitumiseen, Maltan liike-elämään tutustumiseen tai vaikka golf kierrokseen. Järjestämme myös vapaaehtoista ohjelmaa purjehduksen merkeissä.

Hinta sisältää majoituksen neljän tai viiden tähden hotellissa (varmistuu kesäkuun aikana), kuljetukset Maltalla, aamiaiset, lounaat ja illalliset koulutuspäivinä ja koulutuksen. Hinta ei sisällä lentoja (ohjelma on rakennettu Finnairin suorien lentojen mukaan) eikä viikonlopun kustannuksia järjestettyjä tapahtumia lukuunottamatta *. Hinta on 849 EUR (alv 0%) torstaille asti tai 1268 EUR (alv 0%) sisältäen ohjelman ja majoituksen sunnuntaille saakka.

Alustava ohjelma

Tiistai, 23.10.2018
5.50 Lento Helsingistä
9.00 Saapuminen Maltalle
10.00 Majoittuminen hotelliin
12.00 Lounas
13.30 Miksi Malta on kiinnostava?
14.15 Luento Malta Enterprise, yritystuet
15.10 Luento ETC työmarkkina
16.00 Kahvi
16.30 Malta kansainvälisen myynnin tukikohtana
17.30 Lopetus
19.00 Illallinen

Keskiviikko, 24.10.2018
9.30 Banking in Malta
10.30 Verotus, uhat ja mahdollisuudet
11.00 Aamukahvi
11.30 Euroopan markkinat Maltalta käsin
12.30 Lounas
14.00 Afrikan markkinat Maltalta käsin
15.00 Case: Myynnin ulkoistaminen
16.30 Valletta kiertoajelu ja verkostoituminen
19.00 Drinkit ja illallinen

Torstai, workshop-päivä, 25.10.2018
9.00 Inbound ja outbound markkinointi
10.00 Digitaalinen liidien generointi
11.00 Markkinoinnin automaatio
12.00 Outbound käytännössä
12.30 Lounas
14.00-16.30 Oma kansainvälistysmissuunnitelma
16.30 Rahoitusmahdollisuudet suunnitelmalle
19.00 Drinkit ja illallinen
19.25 Esimerkiksi (kukin vastaa lennoistaan), Finnairin  suora lento Helsinkiin niille, jotka eivät jää sunnuntaihin

Perjantai, 26.10.2018
9.00-18.00 Purjehdus (säävaraus) tai
9.00-18.00 Golf tai vapaaohjelma

Lauantai, 27.10.2018
9.00-18.00 Purjehdus (säävaraus) tai
9.00-18.00 Golf tai vapaaohjelma

Sunnuntai, 28.10.2018
Esimerkiksi (kukin vastaa lennoistaan)
9.55 Finnairin suora paluulento Helsinkiin
14.55 Saapuminen Helsinkiin


* Tapahtuma ei sisällä golfkierroksen kustannuksia. Jos käytetään vuokravarusteita tai muita lisäpalveluita, ne tulee osallistujan kattaa itse.

TEE ALUSTAVA VARAUS HETI!!! SITOVAT VARAUKSET OHJELMAN LOPULLISEN VARMISTUMISEN JÄLKEEN.

Varaukset sähköpostiin: A8@acceler8.today Laita varaukseen nimesi ja puhelinnumerosi.

(Otamme yhteyttä alustavan varauksen tehneisiin varmistumisen jälkeen, viimeistään syyskuun alussa).

Topics

  • New products, services

Related content