Skip to content

Latest news

TIME proglasio JYSK kao jednu od najboljih svjetskih kompanija za 2024. godinu

TIME proglasio JYSK kao jednu od najboljih svjetskih kompanija za 2024. godinu

Svjetski poznati magazin je uvrstio JYSK na svoju listu najboljih svjetskih kompanija
Dana 12. septembra 2024. godine, američki magazin TIME je objavio da je JYSK uvršten na listu najboljih svjetskih kompanija.
Hiljadu kompanija je ocijenjeno sa ocjenama od 1 - 100 na osnovu tri kriterija: zadovoljstvo zaposlenika, rast prihoda i održivost. Kompanije sa najvišim ocjenama su nagrađene kao naj

Vratite se svojoj rutini spavanja nakon godišnjih odmora: Savjeti za bolji san

Vratite se svojoj rutini spavanja nakon godišnjih odmora: Savjeti za bolji san

Nakon zasluženog ljetnog odmora sa kasnim večernjim druženjima i lijenim jutrima, može biti poprilično teško kad svakodnevica opet pokuca na vrata. Oslobađajući je osjećaj živjeti bez rutine i pravila, ali svi smo mi robovi navika i kada nam zazvoni alarm nakon dužeg godišnjeg odmora, to posebno frustrira. Šta učiniti? Slijedite ove korake kako biste taj prvi ponedjeljak preživjeli, a radnu sedmic

O JYSK-u

JYSK je međunarodni lanac prodavnica sa skandinavskim korijenima koji prodaje sve za uređenje doma i vrta.
Sa više od 3.400 trgovina i webshopova u 48 zemalja, JYSK uvijek ima dostupnu izvrsnu ponudu i kompetentnu uslugu, bez obzira na kanal kupovine.
Osnivač Lars Larsen otvorio je svoju prvu prodavnicu u Danskoj 1979. Danas JYSK zapošljava 31.000 kolega.
Dio je obiteljske grupacije Lars Larsen s koja je u financijskoj godini 2021/22. ostvarila promet od 5,9 milijardi eura dok je JYSKov promet u financijskoj godini 2022./23. iznosio 5.2 milijarde eura.