Persbericht -

Sony breidt het Imaging ecosysteem uit met Camera Remote Software Development Kit

Nieuwe development kit voor om applicaties voor Sony camera’s te ontwikkelen

Sony heeft vandaag een nieuwe software development kit voor camera's (Camera Remote SDK) uitgebracht die ontwikkelaars uitgebreide toegang geeft tot Sony camera's. De ondersteuning is sterk verbeterd ten opzichte van de huidige Camera Remote API. Zo biedt deze applicatie de mogelijkheid om Sony-camera’s voor specifieke toepassingen op afstand te bedienen. Ook zijn remote control functies beschikbaar om de overdracht van de beelden van de Sony-camera’s te vereenvoudigen.

Daarnaast biedt de Camera Remote SDK app-ontwikkelaars de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot andere functies, zoals het wijzigen van de camera-instellingen, de zelfontspanner en de live-weergavemonitoring in de softwareapplicaties.

De Camera Remote SDK ondersteunt in eerste instantie de Alpha 7R IV en Alpha 9 II. Deze ondersteuning zal de komende maanden worden uitgebreid. De Camera Remote SDK is nu beschikbaar en kan hier worden gedownload.

De huidige Camera Remote API voorziening zal worden afgesloten na deze nieuwe release van de nieuwe Camera Remote SDK en de ondersteuning ervan zal worden beëindigd.


Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux