Persbericht -

Sony kondigt functie voor ongecomprimeerd 14-bits RAW vastleggen van stilstaande beelden voor α7-serie aan

De onlangs aangekondigde α7S II camera van Sony zal bij lancering in november voorzien zijn van functies om in een gecomprimeerd en ongecomprimeerd 14-bits RAW formaat te fotograferen. Tevens kondigt Sony aan deze functies toe te voegen aan andere modellen uit de α7-serie, te beginnen met de full-frame mirrorless α7R II camera.

De α7S II en α7R II zijn compatibel met de groeiende line-up α-mount lenzen, die bestaat uit in totaal 64 verschillende modellen, met onder meer 13 'FE' full frame lenzen.

Sony wil haar line-up van α E-mount lenzen met ondersteuning voor de 35 mm full-frame sensor in 2016 uitbreiden naar meer dan twintig modellen.  

Tags

  • ilce-a7

Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux

Gerelateerde verhalen