JYSK модернизира магазина си в Перник и подготвя голямо откриване

Press release -

JYSK модернизира магазина си в Перник и подготвя голямо откриване

Скандинавската ритейл компания JYSK започна модернизация на всичките си магазини, открити преди повече от 4 години. Всички магазини отворили врати преди 2018 ще бъдат реновирани според новата концепция Store 3.0. JYSK Перник, най-новият модернизиран магазин беше обновен и ще отвори отново на 31-ви март 2022. Седмицата на откриването ще бъде отбелязана със страхотни оферти, валидни само в JYSK Перник.

Открит през пролетта на 2017 г., JYSK Перник е 12-ият магазин, открит от компанията в България. Сега магазинът е претърпял голяма трансформация и е реновиран според новата концепция Store 3.0.

Повече от 1000 от 3100-те магазина на JYSK по света вече са били обновени според концепцията Store 3.0. Това се оказа голям успех за компанията и затова сега JYSK ще ускори процеса. Цялостно JYSK отбелязва, че продажбите са се увеличили с 5-10% във всички магазини 3.0.

„Новата концепция е по-вдъхновяваща. Новата осветителна система, дървените подове, модерните рафтове правят пространството да изглежда по-приветливо. Продуктите също са подчертани по-добре, за да могат клиентите да си представят как диван, легло или гардероб ще изглеждат в дома им. Например, в сектора за мебели има повече място, което дава повече възможности за декориране на интериора и вдъхновение на клиентите", казва Стоян Спасов, Store Concept Manager JYSK България.

През следващите години всички магазини ще бъдат модернизирани според най-новата концепция. Тази дейност ще се осъществява, като същевременно компанията ще открива годишно поне 5 нови магазина в България.

Нова колекция за пролетта и лятото

Повторното откриване ще бъде отбелязано със седмица на страхотни оферти. Между 31 март и 6 април JYSK ще предложи отстъпки до 75% за широка гама от продукти - от матраци, завивки и възглавници до интериорни и градински мебели, декорации и домашен текстил.

Новата колекция Outdoor също е включена в офертите, така че клиентите могат да подредят своята градина, балкон или тераса с градински комплекти, шезлонги или чадъри, които следват най-новите тенденции.

Тенденциите за новия сезон са GROUNDED, UTOPIA и BALANCED. Тенденцията BALANCE работи с минималистичните характеристики на скандинавския дизайн. Тенденцията UTOPIA изследва нови области в декорацията на дома. А тенденцията GROUNDED има за цел да създаде усещане за спокойствие и датско хюге.

Related links

Categories

JYSK е международна ритейл компания за домашно обзавеждане със скандинавски корени, която улеснява обзавеждането на всяка стая във всеки дом и градина.

С повече от 3300 физически и онлайн магазина в 48 държави, JYSK винаги предлага страхотни оферти и компетентно обслужване в близост до клиентите си, независимо от това по какъв начин искат да пазаруват те.

Основателят Ларс Ларсен открива първия си магазин в Дания през 1979 г. Днес, JYSK има 30.000 служители.

JYSK е собственост на семейството, което стои зад Lars Larsen Group с общ оборот от 44 милиарда DKK за финансовата година 21/2022. Оборотът на JYSK е 5,2 милиарда евро за финансова година 2022-2023.

В България JYSK стъпва на пазара през 2005 г. До днес, веригата магазини има 50 обекта, с общо над 700 служители. Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и осмата за датската компания подобна база в света.

Related content

Scandinavian Sleeping and Living

Основателят Ларс Ларсен открива първия си магазин в Дания през 1979 г. Днес, JYSK има 31.000 служители.

JYSK е собственост на семейството, което стои зад Lars Larsen Group с общ оборот от 5,9 милиарда евро за финансовата година 21/2022. Оборотът на JYSK е 5,2 милиарда евро за финансова година 2022-2023.

В България JYSK стъпва на пазара през 2005 г. До днес, веригата магазини има 52 обекта, с общо над 800 служители. Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и осмата за датската компания подобна база в света.