Sony Electronics представя нов LA-EA5 адаптер за обективи с байонет A

Sony Electronics Inc. обяви новия LA-EA5, 35-милиметров пълноформатен адаптер за обективи с байонет A (модел LA-EA5), който позволява на потребителите лесно да използват обективи с байонет А върху тела с байонет E.

Използвайки новия LA-EA5 адаптер за обективи с байонет A, потребителите вече могат да получат достъп до невероятните възможности за автоматично фокусиране и високоскоростно заснемане, налични в най-новите тела на E байонет камерите на Sony, използвайки А байонет обективи със SSM (Мотор на ултразвукови вълни) и SAM (Мотор за плавен автофокус), както и A байонет обективи, които нямат системи с вътрешен фокус.

При използване с Alpha 7R IV или Alpha 6600, високоскоростното непрекъснато заснемане с AF / AE проследяване до 11 fps е възможно с SSM / SAM обективи и такива, които нямат системи с вътрешен фокус, като Sonnar T* 135mm F1.8 ZA и Planar T* 85mm F1.4 ZA. Осигурена е пълна поддръжка за AF разпознаване на фазата във фокалната равнина, широкообхватно покритие, благодарение на AF с откриване на фазата, AF по око в реално време за хора и животни, проследяване в реално време и проследяване на AF / AE (автоматична експозиция).

LA-EA5 съчетава компактен дизайн, включващ механизъм за контрол на блендата и новоразработен компактен автофокусен механизъм. За да се гарантира удобна работа, когато се използва на корпуса на E байонет камера, диаметърът на новия адаптер съвпада с този на A байонет, като перфектно се изравнява с краищата. LA-EA5 позволява лесна работа с пълноформатни фотоапарати с E байонет, дори и при прикрепен към корпуса на камерата вертикален захват.

Цена и наличност

LA-EA5 ще бъде наличен през месец ноември 2020 г. на препоръчителна цена от 599 лева.

Ексклузивни истории и вълнуващо ново съдържание, заснетo с новите обективи и другите продукти на Sony, могат да бъдат намерени на alphauniverse.com, сайт, създаден да образова и вдъхнови всички фенове и клиенти на серията Alpha.

• Lifestyle, Fashion, Leisure

Тагове

• digital imaging

Sony Corporation е иновативна компания с богата история в технологиите, предоставяща незабравимо потребителско изживяване. От игри и мрежови услуги до музика, филми, електроника, полупроводници и финансови услуги – основната цел на Sony е да направи света по-вълнуващ чрез силата на творчеството и технологиите.

Повече информация може да откриете на www.sony.bg и глобалната страница http://www.sony.net