Mimořádné navýšení mzdových prostředků

Mimořádné navýšení mzdových prostředků

Od začátku roku 2022 navyšuje JYSK Česká republika a Slovensko mzdy zaměstnancům již potřetí.

Předvánoční období s sebou přineslo předčasnou nadílku v podobě zprávy o mimořádném navýšení mzdových prostředků. Od začátku roku 2022 jde už o třetí navýšení mezd.

Zaměstnance zpráva o mimořádném přídavku poprvé potěšila hned začátkem roku. V červnu následovalo obvyklé každoroční přidávání a začátkem prosince potvrdilo vedení společnosti mimořádné, v pořadí už třetí navýšení mzdových prostředků v rámci tohoto kalendářního roku. To znamená, že celkově výplaty zaměstnanců vzrostly průměrně o téměř 17 procent.

„Za dvouciferné inflace a zvyšování životních nákladů bojujeme proti znehodnocování reálných příjmů našich zaměstnanců,“ uvádí Peter Brányik, generální ředitel pro JYSK Česká republika a Slovensko.

Součástí ohodnocení zaměstnanců prodejen přitom i nadále zůstává systém měsíčně vyplácených bonusů, jejichž výše se odvíjí od nárůstu prodeje oproti prodeji za stejné období minulého roku.

Kromě navyšování mezd také neustále pracujeme na zlepšování zaměstnaneckých podmínek. Každoročně investujeme do vzdělávání našich zaměstnanců prostřednictvím interních rozvojových programů, které zároveň představují možnost pro kariérní postup.

I v letošním roce pokračuje společnost JYSK v ambiciózním plánu přestavby prodejen, jejichž výsledkem je moderní nákupní prostředí pro zákazníky a zároveň atraktivní pracovní prostředí pro zaměstnance.

Témata

Značky

JYSK je mezinárodní obchodní řetězec se skandinávskými kořeny, který nabízí kompletní vybavení do domácnosti a na zahradu. S více než 3 200 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK vždy poblíž se skvělou nabídkou a kompetentními službami, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel společnosti Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK přes 30 000 zaměstnanců.

JYSK je součástí rodinné firmy Lars Larsen Group s celkovým obratem 5,255 miliard EUR ve finančním roce 2020/21. Obrat JYSKu činil 4,87 miliardy EUR ve finančním roce 2021/22.

Kontakty pro média

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pro média Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

S více než 3 300 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK a jeho skvělá nabídka i kompetentní zaměstnanci vždy nablízku, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK více než 31 000 zaměstnanců.

JYSK spadá pod rodinnou společnost Lars Larsen Group, jejíž celkový obrat za finanční rok 2021/22 činí 5,9 miliardy eur. Obrat JYSKu tvořilo ve finančním roce 2022/23 5,2 miliardy eur.