Trojnásobné otevření

Trojnásobné otevření

Ve středu 17. 4. se po přestavbě podle nového konceptu znovu otevřely tři prodejny – ve Vyškově, Valašském Meziříčí a Ostravě.

Modernizace prodejen je globálním projektem JYSKu a jednou z největších investic v historii společnosti.

V průběhu minulého roku se v České republice realizovalo celkem 23 stavebních projektů, což představuje investice ve výši 110 milionů korun.

V současnosti je 76 z celkového počtu 104 českých poboček JYSK zrekonstruovaných podle nového konceptu.

„V JYSKu veríme v potenciál kamenných predajní a spolu s novým konceptom naplňujeme očakávania zákazníkov na nákupné prostredie. Preto pokračujeme v rozširovaní a modernizácii našej siete predajní,“ říká Peter Brányik, generální ředitel pro JYSK Česká republika a Slovensko.

Moderní skandinávský koncept a skvělá nabídka

Store Concept 3.0 je moderní a atraktivní koncept prodejny, který zákazníkům nabízí množství inspirace díky modelovým pokojům, lehčí orientaci při nakupování a příjemnému prostředí s prvky skandinávského designu, jako je podlaha v dekoru světlého dřeva, bodové osvětlení a tlumené barvy.

Nová podoba prodejen a marketingová kampaň přilákala hned v první den otevření množství zákazníků.

Prodejna Ostrava Zábřeh je jednou ze čtyř ostravských poboček a zákazníci ji navštěvují už od roku 2009. V předvečer opětovného otevření oslavila prodejna svoje 15. výročí.

„První den jsme měli otevřeno už od osmi a obsloužili jsme téměř 800 zákazníků. Celý den jsme se opravdu nezastavili, a přitom panovala velmi příjemná atmosféra. Zákazníky lákala nová podoba prodejny a samozřejmě skvělé nabídky. Takto na začátku sezóny byl velký zájem o zahradní sortiment a už tradičně matrace, přikrývky a polštáře. Z menších věcí potom ručníky a dekorace. Mám sehraný tým lidí, kteří se postarali o to, že všechno probíhalo jako po másle – spolu s novou podobou prodejny je to krásná oslava výročí,“ hodnotí průběh opětovného otevření Martin Kubík, distrikt manažer pro JYSK Česká republika.

Speciální nabídky u příležitosti opětovného otevření platí ve všech třech prodejnách do úterý 23. 4. 2024.

Speciální leták JYSK Vyškov

Speciální leták Valašské Meziříčí

Speciální leták Ostrava-Zábřeh

Témata

Značky

JYSK je mezinárodní obchodní řetězec se skandinávskými kořeny, který nabízí kompletní vybavení do domácnosti a na zahradu.

S více než 3 300 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK a jeho skvělá nabídka i kompetentní zaměstnanci vždy nablízku, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK více než 30 000 zaměstnanců.

JYSK spadá pod rodinnou společnost Lars Larsen Group, jejíž celkový obrat za finanční rok 2021/22 činí 5,9 miliardy eur. Obrat JYSKu tvořilo ve finančním roce 2022/23 5,2 miliardy eur.

Kontakty pro média

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pro média Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

Zakladatel Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK více než 31 000 zaměstnanců.