Už 2000 prodejen JYSK má oblíbený nový koncept

Už 2000 prodejen JYSK má oblíbený nový koncept

JYSK v současnosti pracuje na realizaci jedné z největších investic v historii společnosti. Projekt nejnovějšího konceptu prodejen dosáhl významného milníku v podobě 2000 zrekonstruovaných poboček po celém světě. Do konce roku 2024 bude mít novou moderní podobu všech 3200 prodejen.

Ve středu 21. června se po přestavbě podle nového konceptu, tzv. Store Concept 3.0, znovu otevřely dveře prodejny JYSK v maďarském městě Gödöllő, které leží asi 30 kilometrů severovýchodně od Budapešti.

Tímto znovuotevřením dosáhla společnost JYSK milníku 2000 prodejen zrekonstruovaných podle nejnovějšího konceptu. Store Concept 3.0 je moderní a atraktivní koncept prodejny, který zákazníkům nabízí množství inspirace díky modelovým pokojům, lehčí orientaci při nakupování a příjemné prostředí s prvky skandinávského designu, jako je podlaha v dekoru světlého dřeva, bodové osvětlení a tlumené barvy.

„Z 2000 prodejen zmodernizovaných podle nejnovějšího konceptu máme radost a pokračujeme dále, aby byl Store Concept 3.0 ve všech prodejnách JYSK po celém světě. Nový koncept je pro nás klíčový k zaujetí a inspiraci jak stávajících, tak nových zákazníků,“ říká Carsten Nørgreen Weinkouff, Executive Vice President Retail Development, Customer Service a Business to Business společnosti JYSK.

Jedna z největších investic v historii JYSKu

Projekt přestaveb všech prodejen JYSK podle konceptu 3.0 je jednou z největších investic v historii společnosti a dokončení tohoto projektu se očekává do konce roku 2024.

K dosažení tohoto cíle, který znamená průměrně více než jednu rekonstrukci prodejny denně po dobu celého roku, se ve všech zemích, kde JYSK působí, vytvořily různé stavební týmy.

„Vidíme, že nový koncept přináší spokojenější zákazníky i nárůst prodeje po znovuotevření,“ dodává Carsten Nørgreen Weinkouff.

Témata

Značky

JYSK je mezinárodní obchodní řetězec se skandinávskými kořeny, který nabízí kompletní vybavení do domácnosti a na zahradu. S více než 3 200 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK vždy poblíž se skvělou nabídkou a kompetentními službami, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel společnosti Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK přes 30 000 zaměstnanců.

JYSK je součástí rodinné firmy Lars Larsen Group s celkovým obratem 5,869 miliard EUR ve finančním roce 2021/22. Obrat JYSKu činil 4,87 miliardy EUR ve finančním roce 2021/22.

Kontakty pro média

Zuzana Rafajlovič