Vybavení do domácnosti inspiruje a pomáhá

Vybavení do domácnosti inspiruje a pomáhá

Již několik týdnů můžou fanoušci zábavních programů sledovat druhou sérii reality show Like House, kterou vysílá Prima Show. JYSK zprostředkoval nábytek a dekorace do vily, v které se reality show odehrává.

Like House je formát reality show, ve které mladí influenceři sdílejí každodenní život ve vile, která po dobu několika týdnů představuje jejich společný domov.

JYSK jako prodejce vybavení do domácnosti zprostředkoval do vily nábytek a dekorativní doplňky. Dekorace z JYSKu byly součástí jedné z denních výzev. Soutěžící tráví ve svém náhradním domově několik týdnů, proto byl jeden z jejich prvních úkolů dekorovat vilu a zútulnit si tak prostor, který společně sdílejí. Dekorační doplňky z JYSKu inspirovaly mladé obyvatele vily natolik, že si jako překvapení vzájemně vyzdobili své pokoje.

Spolupráce společnosti JYSK na tomto projektě má ještě jeden, tentokrát dobročinný rozměr. Všechen nábytek, který společnost JYSK dodala pro projekt Like House, bude po ukončení reality show věnován organizaci DEJME DĚTEM ŠANCI, s kterou JYSK dlouhodobě spolupracuje. DDŠ poskytuje komplexní pomoc dětem vyrůstajícím v dětských domovech na území celé České republiky. Věnuje se také projektům na podporu mladých lidí z dětských domovů při jejich startu do dospělého života.

Spolupráce DDŠ s naší společností začala právě tímto projektem, kdy JYSK dodal kompletní zařízení do startovacích bytů pro mladé studenty, kteří vyrůstali v dětských domovech.

Nábytek z vily poputuje podle potřeby do různých zařízení, které DDŠ podporuje.

„Nábytek je nejen praktickým darem, ale pro mladé teenagery je to zážitek mít komodu nebo regál na knihy, který předtím používal jejich oblíbený influencer,“ dodává Zuzana Rafajlovič, manažerka pro komunikaci, JYSK Česká republika a Slovensko.

Témata

Značky

JYSK je mezinárodní obchodní řetězec se skandinávskými kořeny, který nabízí kompletní vybavení do domácností. První prodejna byla otevřena v roce 1979 v Dánsku, v současné době JYSK provozuje více než 3000 prodejen v 50 zemích světa a má přes 26 500 zaměstnanců. JYSK patří do Lars Larsen Group, společnosti, kterou vlastní rodina původního majitele a zakladatele JYSKu, Larse Larsena. Lars Larsen Group vlastní mnoho společností s celkovým ročním obratem 4,8 miliard EUR. Roční obrat JYSKu činí 4,1 miliard EUR.

Kontakty pro média

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pro média Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

JYSK je mezinárodní obchodní řetězec se skandinávskými kořeny, který nabízí kompletní vybavení do domácnosti a na zahradu.
S více než 3 400 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK a jeho skvělá nabídka i kompetentní zaměstnanci vždy nablízku, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK více než 31 000 zaměstnanců.

JYSK spadá pod rodinnou společnost Lars Larsen Group, jejíž celkový obrat za finanční rok 2021/22 činí 5,9 miliardy eur. Obrat JYSKu tvořilo ve finančním roce 2022/23 5,2 miliardy eur.