Skip to content
AG1 - Danmarks erfaringer med det Greens pulver

Press release -

AG1 - Danmarks erfaringer med det Greens pulver

AG1 by AG bliver ofte anbefalet, når man leder efter et kosttilskud af høj kvalitet. Mange mennesker kæmper i dag med håbløshed, overdreven stress og et væld af andre udfordringer. Heldigvis er der mange måder at hjælpe kroppen med at yde sit bedste hver dag. En af dem er AG1.

Følgende artikel har til formål at give dig et 360-graders perspektiv på AG1. For at gøre dette vil vi præcisere både, hvad greens faktisk er, og hvor nyttigt deres indtag kan være, samt se nærmere på de 75 ingredienser, de indeholder. Derudover handler det om tilberedningen, smagen og spørgsmålet om prisen, og i hvilket omfang købet er det værd.

Du kan få alle produktoplysninger på den officielle AG1 hjemmeside

Hvad er AG1?

AG1 er et særligt komplekst kosttilskud af høj kvalitet fra AG. Produktet har været på markedet i over 10 år og bliver hele tiden udviklet og optimeret. Det er et pulver, som blandes med vand og opløses heri.

Pulverets kunder er både atleter og alle andre, der står over for daglige udfordringer og ønsker at støtte deres ernæring og deres aktive og sunde livsstil. Med sine 75 ingredienser dækker AG1 fem kategorier, der kan hjælpe med at opretholde vores sundhed:

  1. Mineraler og vitaminer er essentielle stoffer for mange metaboliske processer, immunsystemet samt byggesten for mange enzymer og biokemiske reaktioner.
  2. Botanicals (plantestoffer) som ashwagandha, vindruekerneekstrakt og chlorella.
  3. Enzymer og svampe
  4. Ingredienser fra rigtige fødevarer, ofte kaldet 'superfoods'
  5. Bakteriekulturer

    AG1 Danmark

    Hvorfor skal jeg tage AG1?

    Der er mange grunde til at tage AG1. Næsten alle mennesker er udsat for en vis mængde stress i hverdagen. Mange ønsker at støtte deres ernæring - og helst så naturligt som muligt. Sportsfolk har af forskellige årsager et øget behov for visse næringsstoffer, andre ønsker at støtte deres immunforsvar, eller de føler simpelthen, at de ikke spiser nok frugt og grønt i deres hverdag. Ministeriet for Fodevarer, Landbrug og Fiskeri anbefaler et dagligt indtag på tre portioner grøntsager og to portioner frugt.

    Disse grunde taler til fordel for brugen af Greens

    AG1 er ikke et produkt, der udelukkende er udviklet til et enkelt formål. Det er et kosttilskud, der har til formål at understøtte en bred forsyning af essentielle næringsstoffer til kroppen. Der er derfor mange grunde til, at folk vælger at tage Greens, f.eks.

    • Føler sig generelt sundere
    • At være mere vågen og produktiv¹
    • At støtte tilførslen af næringsstoffer
    • Støtte immunforsvaret²

    Hvorfor giver kosttilskud som AG1 overhovedet mening?

    Jeg spiser faktisk en varieret kost og lægger stor vægt på økologisk kvalitet. Har jeg stadig brug for AG1? Det spørgsmål stiller tusindvis af mennesker sig selv hver dag. Vi har her listet tre meget gode fakta, der retfærdiggør, hvorfor et kosttilskud stadig er en god måde for mange mennesker at forsyne sig med essentielle næringsstoffer.

    1. Tilstande, der kræver flere næringsstoffer

    Der er tilstande, hvor vores kroppe har brug for flere næringsstoffer end normalt. Det gælder bl.a. stress, motion og vækst.

    2. Ekstra behov for næringsstoffer hos atleter og efter infektioner

    Atleter har et meget større behov for næringsstoffer, som f.eks. magnesium, end ikke-atleter. Derudover er sport stressende for kroppen, og derfor bør atleters immunsystem understøttes med ekstra C-vitamin, selen, zink osv. Det er også vigtigt at få en tilstrækkelig dosis B-vitaminer, som blandt andet er ansvarlige for cellernes stofskifte.

    3. Kostvaner i vestlige kulturer

    Ofte dominerer stærkt forarbejdede fødevarer menuen. Selvfølgelig er det altid muligt at spise en afbalanceret og sund kost. Men det kan være ønskeligt at dække et så bredt spektrum af næringsstoffer som muligt med et passende tilskud.

    Så hvad er fordelene ved at tage AG1?

    AG1 understøtter følgende vigtige funktioner i vores krop:

    • Energimetabolismen understøttes af følgende ingredienser: biotin, kobber, niacin, pantothensyre, thiamin og vitaminerne B2 (riboflavin), B12, B6 og C.
    • Hormonfunktionen understøttes af følgende ingredienser: pantothensyre og vitamin B6.
    • Når det gælder den kognitive funktion, bidrager folat, niacin, pantothensyre og vitaminerne B2 (riboflavin), B12 og B6 til at reducere træthed og udmattelse, mens pantothensyre også bidrager til mental fitness.
    • Immunsystemets funktion understøttes bl.a. af følgende stoffer: folat, kobber, selen, vitamin A, B12, B6, C og zink.
    • Krom hjælper med at opretholde blodsukkerniveauet.
    • Til muskelregenerering hjælper selen, zink, kobber og vitaminerne B2 (riboflavin) og C med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
    • Hjerte- og knoglesundhed understøttes af følgende ingredienser: Fosfor, thiamin, C-vitamin og zink.

    For mere information om AG1, fortsæt venligst her

    AG1 smag

    AG1 smag og tips til opdræt

    Hvordan smager AG1 egentlig? Dette spørgsmål synes at være meget vigtigt for mange mennesker, da diskussioner om det fylder hele fora på ernæringsblogs og livsstilshjemmesider. Smag er kendt for at være meget individuel, så du vil finde udsagn, der spænder fra "super velsmagende" til "jeg kan ikke lide det". Vores konklusion på forhånd: Vi var meget positivt overraskede over smagen i testen.

    AG1 indeholder ingredienser fra rigtige fødevarer. Derfor kan smagen variere fra måned til måned, afhængigt af årstiden, vejrforholdene under høsten og ingrediensernes oprindelsessted - ligesom vinmarkens beliggenhed spiller en rolle i vin. Helhedsindtrykket kan virkelig beskrives som "grønt". Duften minder om nyslået græs eller hø. Den dufter urteagtigt, som tørrede urter og græs.

    AG1 smager sødere, end man kunne forvente, men uden at være kunstig eller klæbrig sød. Den tilberedte drik dufter sødt og smager sødt og frugtagtigt. Især samspillet mellem vanilje og papaya kommer til sin ret her. Især når man tænker på, hvad man gør ved sin krop, tror vi, at alle vil nyde smagen.

    Hvis du vil, kan du optimere drikken efter din smag med små tips. Et simpelt trick er for eksempel at tilsætte et par isterninger, før du ryster flasken. Det får grøntsagerne til at virke iskolde og smager endnu mere forfriskende. Det er også meget populært at tilsætte et par stænk citron, som harmonerer godt med urtesmagen. Hvis du har lyst, kan du også lave AG1 som en smoothie, og der findes mange opskrifter på nettet.

    Athletic Greens ingredienser

    75x kraft? AG1 ingredienser

    Ingredienserne i AG1 er alsidige og fint afstemte efter hinanden. De kan opdeles i forskellige områder: Vitaminer og mineraler, superfood-ingredienser, bakteriekulturer, botaniske stoffer, enzymer og et svampekompleks.

    AG1 er fri for GMO, æg, majs, sukker, nødder, laktose, mejeriprodukter, gluten, herbicider og pesticider, kunstige farve- og smagsstoffer og konserveringsmidler.

    De tilsatte grøntsager er frysetørrede og pulveriserede for at bevare de molekylære strukturer og de lys- og varmefølsomme vitaminer.

    Et kig på ernæringsoplysningerne for AG1 giver flere oplysninger om mængden af vitaminer og mineraler, der er inkluderet:

    Vitaminer & mineraler

    per 12 g portion

    % RI* per portion

    Vitamin A

    1110µg RE

    139%

    Vitamin C

    420mg

    525%

    Vitamin E

    67mgα-TE

    558%

    Vitamin B1

    3mg

    273%

    Vitamin B2

    2mg

    143%

    Niacin

    20mg NE

    125%

    Vitamin B6

    3mg

    214%

    Folinsyre (som folat 5-MTHF)

    400µg

    200%

    Vitamin B12 (som metylkobalamin)

    22µg

    880%

    Biotin

    330µg

    660%

    Pantothensyre

    4mg

    67%

    Fosfor

    130mg

    19%

    Zink

    15mg

    150%

    Selen

    20µg

    36%

    Kobber

    0.20mg

    20%

    Krom

    25µg

    63%

    Kalium

    300mg

    15%

    *RI = Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kj/2000 kcal)

    Ingredienslisten til AG1 er virkelig lang, men hvis du vil vide det præcist, kan du finde alle ingredienserne her:

    Spirulina, Lecithin (Soya) (65% phosphatider), Alkalisk ærteproteinisolat, Æblepulver, Inulin, Citrus bio-flavanoid ekstrakt, Ascorbinsyre, Hvedegræsjuicepulver (magert), Chlorella pulver, Alfalfa pulver (blad), Byg (Hordeum vulgare) bladpulver, Papaya (Carica papaya) frugtpulver, Calciumcitrat, Broccoli blomsterpulver, Kaliumphosphat, Rødbedepulver, Magnesiumglycinat, Antioxidant: Citronsyre (vandfri), gulerodsrodspulver, calciumcarbonat, alfa-liponsyre, sødestof: Stevia (Stevia rebaundiana) bladpulver, d-alfa-tocopherylsyresuccinat (soja), Acerola frugtjuice pulverekstrakt, Kakaobønne polyfenol ekstrakt, Ingefær rhizompulver, Lakridsrodspulver, Spinatbladspulver, Bromelain, Bifidobacterium bifidum, ashwaganda (Withania somnifera) rodekstrakt, hyben (Rosa canina) frugtpulver, zinkcitrat, calciumfosfat, artiskokbladekstrakt, Lactobacillus acidophilus, antiklumpningsmiddel: Hydratiseret siliciumdioxid, ananasfrugtpulver, shiitake-svampepulver, reishi-svampepulver, elmebarkpulver (Ulmus rubra), coenzym Q10, astragalus (Astragalus membranceus) rodpulverekstrakt, Rhodiola (Rhodiola rosea) rodekstrakt, rosmarinbladekstrakt, nikotinsyre, mælkebøtte tørkoncentrat af hele planten, tangpulver af hele planten, lyciumbærfrugtekstrakt, beta-glukaner, grøn te (Camellia sinensis) ekstrakt (blade), Eleuthero (eleutherococcus senticosus) rodekstrakt, burrerodspulver, policosanol, selenmethionin, manganaminosyrechelat, pyridoxinhydrochlorid, calciumpanthoenat, hvidtjørnebærekstrakt, thiaminhydrochlorid, betacaroten, blåbærfrugtekstrakt, nikotinamid, riboflavin, kobberglukonat, marietidselkerneekstrakt, vindruekerneekstrakt, folat (5-MTHF), biotin, krompikolinat, K2-vitamin (som menaquinon-7), methylcobalamin, naturlige aromaer.

    Dosering, tilberedning og anvendelse

    AG1 er let at bruge og let at dosere. Selve AG taler om en ny morgenrutine, da AG1 bedst tages om morgenen. Den daglige dosis svarer til en doseringsske, som er inkluderet i den første bestilling af produktet. Denne nøjagtige mængde opløses i 250-350 ml vand og drikkes. Pulveret er meget fintmalet, så det kan støve lidt, når man fylder flasken. Men det opløses tilsvarende godt og hurtigt - en stor fordel i forhold til andre præparater, der ofte klumper sammen eller klæber til kanten.

    Vi har opsummeret de få trin til fremstilling af AG1 i en kort video og gjort den tilgængelig her:

    Hvor meget koster de Greens?

    Athletic Green tilbyder et abonnement, som bruges af de fleste kunder, fordi produktet virkelig kun virker efter mindst mellemlang tids brug, og der er også en rabat pr. pakke. Forresten er der også et attraktivt tilbud via linket fra denne artikel, hvor du får et års forbrug af D3+K2-vitamin og 5 praktiske rejsepakker gratis. Her har vi listet priserne med alle de vigtige detaljer og kosttilskud:

    • Enkelt køb €107
      • 30 portioner
      • 1 shaker som velkomstgave
      • ingen forsendelsesomkostninger
    • Enkelt abonnement: €87 (i stedet for €107) pr. måned
      • 30 portioner
      • månedlig levering
      • ved første bestilling æske i rustfrit stål og 1 shaker som velkomstgave
      • Mulighed for at annullere og afmelde abonnementet til enhver tid
      • Ingen forsendelsesomkostninger
      • 90 dages pengene-tilbage-garanti
    • Dobbelt abonnement: €167 (i stedet for €214) pr. måned
      • 60 portioner i én pakke
      • månedlig levering
      • Boks i rustfrit stål og 2 shakere som velkomstgave ved første bestilling
      • Mulighed for at annullere og afmelde abonnementet til enhver tid
      • ingen forsendelsesomkostninger
      • 90 dages pengene-tilbage-garanti

      Der findes også særlige rejsepakninger: Her er doseringen pr. portion i individuelle pakninger, så man ikke behøver krukke og måleske. Du kan bare pakke det antal individuelle pakker, du har brug for, plus shakeren i din kuffert. Igen er der mulighed for et engangskøb såvel som abonnementsmodeller. Her er en liste over omkostninger og ekstraudstyr til de praktiske rejsepakker:

      • Enkelt køb: €117
        • 30 portioner
        • 1 shaker som velkomstgave
        • ingen forsendelsesomkostninger
      • Enkeltabonnement: 97 € (i stedet for 117 €) pr. måned
        • 30 portioner af en pakke
        • månedlig levering
        • Shaker som velkomstgave
        • Abonnementet kan til enhver tid suspenderes og opsiges
        • ingen forsendelsesomkostninger
        • 90 dages pengene-tilbage-garanti
      • Dobbeltabonnement €177 (i stedet for €234) pr. måned
        • 60 portioner i én pakke
        • månedlig levering
        • Shaker som velkomstgave
        • Mulighed for at annullere og afmelde abonnementet til enhver tid
        • ingen forsendelsesomkostninger
        • 90 dages pengene-tilbage-garanti

          Athletic Greens hvor man kan købe

          Hvor kan jeg købe pulveret?

          AG1 sælges via den officielle hjemmeside. Du finder ikke disse greens på Amazon eller andre onlinebutikker. Produktet er heller ikke opført på apoteker eller apoteker. På AG1-siden kan du gå direkte til AG1-tilbuddet med de forskellige købsmuligheder via de tilsvarende links eller knapper

          Alle detaljer om AG1 kan findes på den officielle hjemmeside.

          AG1 erfaring, anmeldelser og kritiske stemmer

          Hvis du googler AG1 på internettet, vil du finde mange positive rapporter, men også nogle kritiske stemmer. Det er ganske forståeligt, for AG1 positionerer sig selvsikkert på markedet med hensyn til kvalitet og ingredienser.

          En af de mest klikkede videoer er AG1-anmeldelsen af Taz Aldeek, som regelmæssigt tester og beskriver produkter for brugere i Storbritannien. Han kritiserer hovedsageligt prisen på Greens-pulveret og mener, at den er for høj. Han sammenligner andre kosttilskud, der kan tages som et alternativ.
          kosttilskud, der kan tages som et alternativ. Efter vores mening er sammenligningen dog ikke så let at foretage, da de anvendte alternativer ikke er blevet testet af bloggeren med hensyn til kvalitet og effektivitet, men tjener som en prissammenligning. Det er selvfølgelig forståeligt, at en højere pris kan polarisere folk.

          Det hævdes også, at det ikke er klart, præcis hvilken dosis AG1 indeholder. Det er heller ikke sandt. For det første er videoen fra juni 2022 ikke længere helt opdateret, og AG vil helt sikkert også have en interesse i at beskytte den særlige formel. Emballagen indeholder dog detaljerede oplysninger om vitaminer og mineraler, så du kan helt sikkert finde ud af, hvordan stofferne er doseret.

          I de fleste tilfælde er der dog meget positive anmeldelser, og AG1 klarer sig ofte meget godt. Et eksempel på dette er AG1-anmeldelsen af Matt Smith på fitnessbrain. Efter hans vurdering er testerne "meget tilfredse med produktet", og kvaliteten beskrives som "fremragende". "Resultaterne virker imponerende", lyder testens konklusion.

          AG1 erfaring

          Kan vi anbefale AG1?

          AG1 har fået mange positive anmeldelser. Nogle fremhæver den gode smag (sammenlignet med andre grønne grøntsager) og det sikre indtag af et tilstrækkeligt kosttilskud af meget høj kvalitet, som sparer meget tid sammenlignet med en kosttilskudsrutine bestående af mange individuelle præparater. Idrætsudøvere rapporterer om hurtigere regenerering efter intense sportsfaser, dvs. mindre muskelsmerter³ og også et generelt højere energiniveau⁴ selv om aftenen.

          AG1 Sweden FAQ - Ofte stillede spørgsmål

          Hvor godt afbalancerer ingredienserne kroppen?

          Der er 75 ingredienser i AG1, herunder superfoods, vitaminer og mineraler, bakteriekulturer og andre plantebaserede komponenter fra rigtige fødevarer. Ikke alle ingredienser, der oprindeligt var inkluderet i f.eks. en frugt, er altid til stede i AG1. Vi mener dog ikke, at det er en ulempe, da en unik sammensætning af aktive ingredienser er normal og forventet i et godt kosttilskud. Formuleringen udvikler sig også hele tiden. Især når man tænker på, at vores nuværende kost og fødevarekvalitet kan blive forringet, er det ikke underligt, at kosttilskud som Greens bliver mere og mere populære.

          Kan AG1 forårsage bivirkninger?

          Vi er ikke selv bekendt med nogen bivirkninger eller rapporter om intolerancer. Nogle brugere rapporterer, at de har et øget stofskifte i de første par dage efter, at de er begyndt at tage produktet. Hvis du er i tvivl, er det tilrådeligt at konsultere en sundhedsperson, før du tager produktet.

          Hvor mange kalorier indeholder en portion AG1?

          En portion (12 g) indeholder 50 kcal.

          Er pulveret vegansk?

          Ja, det er det.

          Kan man kun købe de greens-produkter på abonnement?

          Nej, AG1 kan også købes som engangsprodukt. I dette tilfælde er prisen lidt over 22 % højere end abonnementsprisen.

          Hvor meget koster AG1?

          AG koster 107 euro for en månedlig abonnementspakke og 87 euro for et engangskøb.

          Hvor længe holder en pose AG1?

          En pakke indeholder nok pulver til 30 portioner, så du burde kunne klare dig en måned.

          Hvordan forbereder jeg AG1?

          Opløs en skefuld pulver på 12 g i 250-350 ml vand i en shaker.

          Hvad skal jeg overveje, når jeg tager det?

          Ideelt set skal AG1 tages på tom mave. Men der findes også opskrifter på, hvordan man kan tilberede AG1 med frugtjuice eller som smoothie. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

          Skal AG1 opbevares i køleskabet?

          Ja, det skal det. AG anbefaler klart at opbevare pulveret i køleskabet, da de lave temperaturer bedre bevarer kvaliteten af ingredienserne.

          Indeholder produktet sukker?

          Der er i alt ca. 1 g sukker fra de naturlige ingredienser i en portion. Raffineret sukker er ikke inkluderet i AG1. Sødmen opnås bl.a. gennem stevia.

          Folat, niacin, pantothensyre og vitaminerne B2 (riboflavin), B12 og B6 bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

          ² Kobber, folat, selen, zink og vitaminerne A, B12, B6 og C bidrager til immunsystemets normale funktion.

          Muskelrestitution: Kobber, selen og zink samt vitamin B2 (riboflavin) og C hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

          ⁴ Energibalance: kobber, biotin, niacin, pantothensyre, thiamin og vitaminerne B2 (riboflavin), B12, B6 og C bidrager til et normalt energistofskifte.

          Categories

          Contacts

          Digital7 - D. Hartung

          Digital7 - D. Hartung

          Press contact Community Manager PR & Kommunikation

          Digital reviews for products and services

          We report on innovations in products and services and evaluate them in detail to provide you with an optimized understanding.

          D7