Skip to content
Nuubu plåster - test, innehåll, bluff, apoteket, recension sverige

Press release -

Nuubu plåster - test, innehåll, bluff, apoteket, recension sverige

Avgiftning av vår kropp spelar en viktig roll för många människor och Nuubu plåster är tänkta att hjälpa till att rena ackumulerade toxiner på ett naturligt sätt. Tillverkaren av plåstren lovar en effekt praktiskt taget under sömnen, genom att de förblir över natten på fotsulan och utvecklar sin effekt där via svettkörtlarna. Men vad är sanningen bakom tillverkarens löften? Finns det studier om verkningssättet och hur kritisk ska man vara till produkten?

I följande artikel går vi in i trenden med de fortfarande ganska nya Nuubu-fotplåstren och beskriver vad som är viktigt.

Den här länken tar dig till den officiella webbplatsen för Nuubu.

Vad är Nuubu plåster?

Nuubu plåster är plåster som består av örtextrakt, naturliga ingredienser som har använts i asiatiska traditioner i århundraden. De avlägsnar gifter från kroppen och tros ha antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper samt öka immunförsvarets effektivitet. Nuubu-plåster appliceras enkelt på fotsulan på natten och tas bort på morgonen.

nuubu plåster

Nuubu plåster effekt: vilka fördelar utlovas?

Nuubu-plåster innehåller mineraler och näringsämnen som är viktiga för hälsosamma kroppsfunktioner. Deras huvudingrediens, bambuvinäger, extraheras från den ursprungliga asiatiska bambun. Den sägs främja produktionen av nyttiga mikroorganismer i kroppen samtidigt som den förbättrar matsmältningen och tarmrörelserna. Dess antibakteriella egenskaper gör den till ett utmärkt val vid förkylning och influensa.

Nuubu-plåster kan ge dessa fördelar:

  • sägs ha en avgiftande effekt
  • bygger på ett holistiskt synsätt
  • ingredienserna är baserade på traditionell japansk medicin
  • innehåller naturliga ingredienser
  • är mycket lätta att använda
  • har knappast några biverkningar
  • är bekväma att bära
  • kan förbättra välbefinnandet

nuubu plåster innehåll

Innehåll: dessa naturliga ingredienser sägs fungera i Nuubu plåster

Ingredienserna i Nuubu-plåster inkluderar örtextrakt och växtföreningar som hjälper till att rengöra och avgifta kroppen, minska lukt och förbättra sömnen. Vissa av dessa ingredienser kommer från traditionell japansk medicin, medan andra är vetenskapligt bevisade. En av dem är C-vitamin, som har visat sig ha antioxidativa, antibakteriella och antivirala egenskaper.

En annan ingrediens är loquatblad, som sägs absorbera dålig lukt. En annan är bambuvinäger, som innehåller nyttiga bakterier och kan hjälpa kroppens matsmältningssystem. Turmalinpulver, som har antibakteriella och antivirala effekter, ingår också. Det sägs också stimulera ämnesomsättningen.

I Nuubu plåster finns också hjärtformad houttuynia, som har antibakteriella och antivirala egenskaper och som också kan stärka levern och njurarna. Dessutom tillsätts ett negativt ION-pulver, som sägs harmonisera syrehalten i blodet och återställa kroppens pH-balans.

Följande ingredienser används i Nuubu-plåster:

  • Bambu vinäger
  • Negativt ION-pulver (anjon)
  • Dextrin
  • Trävinäger
  • Houttuynia cordata
  • Loquatblad
  • Tumalin
  • Vitamin C

Nuubu detox

Följande egenskaper tillskrivs ingredienserna:

Anjon (negativt IONEN-pulver)

Reglering av PH och syrenivåer i blodet.

Vinäger från bambu

Mineraliserande och avgiftande effekter.

Dextrin

Stärker kroppens immunförsvar genom att öka antalet hälsofrämjande bakterier i tarmarna.

Vinäger av trä

Fuktabsorption från porerna och antibakteriella effekter.

Houttuynia Cordata

Växten anses vara en grundläggande terapeutisk mot infektioner, har antiinflammatoriska, antibakteriella och antivirala effekter.

Loquat blad

Loquatblad sägs ha en antibakteriell effekt, den sprider en behaglig doft och kan eliminera dålig lukt.

Tumalin (mineral)

Främjar avgiftningsprocessen, stärker levern och njurarna.

C-vitamin

Stärka immunförsvaret och främja en hälsosam psyke.

Enligt tillverkaren innehåller Nuubu detoxplåster denna unika blandning av naturliga ingredienser som stimulerar fysisk avgiftning. När kroppen belastas med för många gifter blir den svagare och mer mottaglig för sjukdomar. Nuubu plåster kan lindra dessa symtom och hjälpa kroppen att avgifta sig själv över tiden.

Är Nuubu plåster en bluff?

Först och främst kan vi säga att Nuubu-plåster är ett seriöst erbjudande och inte en falsk. Du får plåstren att hålla fast på dina fotsulor med de naturliga ingredienserna, precis som de anges. När det gäller effekten finns det många positiva rapporter på Internet och om du uppmärksammar uttalandena från kunderna, berömmer många den trevliga och enkla applikationen och säger att de definitivt känner en effekt.

På samma sätt kan produkten passera i olika tester på olika portaler och hälsowebbplatser. Principen för patchar är dock baserad på ett alternativt tillvägagångssätt, varför det inte finns några riktigt avgörande studier eller forskningsresultat ännu. Det hela kan jämföras med utvecklingen av akupunktur, som var kontroversiell som en applikation under mycket lång tid. Numera anses det vara en beprövad, säker och effektiv läkningsmetod, som också accepteras av konventionell medicin.

Denna länk tar dig till den officiella webbplatsen för Nuubu.

Hur snabbt fungerar Nuubu plåster?

Vissa användare upplever den första effekten efter den första användningen. För andra tar det några dagar.

Metod och användningstid

Nuubus plåster är avsedda att bäras över natten för att hjälpa kroppen att bli av med skadliga toxiner och förbättra det allmänna välbefinnandet.

Användningstiden varierar kraftigt eftersom människor reagerar olika på de helt naturliga ingredienserna. För optimal effekt bör plåstren bäras i minst 10 dagar i följd. Under den första appliceringsfasen bör plåstren användas i en månad. Många användare känner redan en effekt den första morgonen efter appliceringen.

Bör jag tala med en läkare innan jag använder plåstren?

På grund av den begränsade erfarenheten av användning av plåstren av ungdomar, bör de endast användas från 18 års ålder. Gravida kvinnor och personer med allergier mot någon av ingredienserna bör rådfråga en läkare i förväg.

Nuubu plåster biverkningar

Produkten har få biverkningar och överlag är Nuubu plåster säkra och har visat sig vara effektiva enligt tillverkaren.

Nuubu plåster innehåller organiska ingredienser och är fria från syntetiska tillsatser. De hjälper till att stärka immunförsvaret och förbättra fysisk och mental hälsa. Trävinägern som används i Nuubu-plåster kan dock orsaka hudirritation hos vissa människor.

Tillverkaren rekommenderar att barn under arton år inte ska använda plåstren. Om du upplever en biverkning bör du kontakta Nuubus kundtjänst för hjälp. Det är viktigt att känna till de exakta ingredienserna i produkten.

Vem är Nuubu plåster lämpliga för?

För alla som vill sträva efter avgiftning eller lider av dålig sömn eller matsmältningsproblem och vill behandla dem på ett naturligt sätt. Dessutom för alla som vill öka sitt allmänna välbefinnande.

Nuubu plåster köpa

Hur mycket kostar detoxplåstren?

För närvarande pågår en 70% rabattkampanj på Nuubu-webbplatsen, och om du beställer flera förpackningar finns det också en bulkrabatt som gör att du kan få ett paket för så lite som 117 kr. För en bättre översikt har vi gett en översikt med priserna här:

1 förpackning (10 stycken): 159 kr istället för 530 kr

2 förpackningar (20 stycken): 299 kr istället för 996 kr

3 förpackningar (30 stycken): 399 kr istället för 1330 kr

4 förpackningar (40 stycken): 469 kr i stället för 1563 kr

Fraktkostnaden är 55 kr.

Returpolicy: Inom 30 dagar efter mottagandet kostnadsfritt med avdrag för 15% omsättningsavgift.

Den här länken tar dig till Nuubus officiella webbplats.

Är Nuubu plåster tillgängliga på apoteket eller på Amazon?

Nej, för närvarande erbjuds plåstren endast via tillverkarens officiella webbplats. De säljs inte i tegel- och murbrukbutiker eller på apotek, apoteksmarknader eller Amazon.

Det finns alltid erbjudanden om Nuubu plåster på onlinemarknadsplatser som Amazon eller eBay eller till och med specialiserade onlinebutiker. Här är det dock inte möjligt att i alla fall säkerställa att de är originalprodukterna.

Om du vill se till att du inte köper en falsk, bör du alltid hålla dig till den officiella tillverkarens webbplats.

Finns det några resultat från studier och forskning?

Det finns inga officiella studier om effektiviteten av Nuubu plåster på Internet ännu. Vid denna tidpunkt måste vi lita på användarnas erfarenheter och, i tveksamma fall, testa plåstren själva.

Så snart det finns publikationer kommer de att delas här.

nuubu recension

Nuubu plåster recensioner: slutsats och utvärdering

De som hanterar detoxplåstren, är olika åsikter om produkten på Internet få. Beröm och kritik är ibland nära varandra. Medan vissa platser kritisera att det inte finns några studier som kan bevisa effekten, många människor är övertygade och entusiastiska om den naturliga sammansättningen av den aktiva formeln.

Många användare rapporterar att plåstren förbättrar deras humör och till och med hjälper dem att gå ner i vikt. De rapporterar också att de känner sig mer energiska och utvilade efter att ha burit plåstret. Som beskrivits ovan finns det inga studier om plåstrens effektivitet ännu, så vi kan bara lita på användarnas samlade erfarenheter och motsvarande rapporter på Internet. Men på grund av det låga priset bildar många människor sin egen åsikt och försöker helt enkelt Nuubu plåster.

Categories

Contacts

Digital7 - D. Hartung

Digital7 - D. Hartung

Press contact Community Manager PR & Kommunikation

Digital reviews for products and services

We report on innovations in products and services and evaluate them in detail to provide you with an optimized understanding.

D7