Direkt zum Inhalt springen
Ampliació de terminis pel vot exterior

News -

Ampliació de terminis pel vot exterior



Benvolgudes, benvolguts,

Us informem que el termini per sol·licitar el vot tant per a les electores i els electors CERA com ERTA s’amplia fins al 26 de gener. D’aquesta manera es recuperaran els dies perduts a causa de la interlocutòria del TSJC.

La modificació ha estat concedida per la Junta Electoral Central i es deriva de la sol·licitud que el conseller Bernat Solé va fer arribar aquest dimecres a la JEC. Demanava l’ampliació del termini de sol·licitud de vot per a la ciutadania resident a l’exterior argumentant que el termini establert inicialment “no s’havia pogut aplicar de forma efectiva”.

També queda ampliat el termini de votació per a les electores i als electors CERA. El vot en urna que s’haurà de dipositar personalment a les ambaixades o consolats s’amplia fins al 14 de febrer a les 20:00h. Pel que fa a l’altra opció per tramitar-ho, el vot per correu, es podrà efectuar fins al 13 de febrer.

A les infografies adjuntes trobareu un resum dels terminis a tenir en compte.

Restem a la vostra disposició.

Ben cordialment,

L’equip de la Delegació del Govern a Alemanya

Links

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland
Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland