Gå til indhold
Hvad laver danskerne egentlig foran fjernsynet?

Pressemeddelelse -

Hvad laver danskerne egentlig foran fjernsynet?

Tv-distributøren Allente, som er en sammenlægning af Canal Digital og Viasat Consumer, har bedt analyseinstituttet Demoskop kigge nærmere på danskernes tv-vaner. Over 1000 danskere er blevet spurgt om mange ting – fra hvad vi spiser foran tv’et til, hvad vi diskuterer eller skændes om!

Nogle svar er forventelige, mens andre er overraskende, og de kortlægger både regionale forskelle og landsdækkende ligheder. Uden at afsløre for meget: Tv-sofaen er helt klart favoritten, når vi skal se fjernsyn. Og skal vi se sport, vil de fleste af os helst se det sammen med Messi.

Er du interesseret i tal på lokalt niveau, er du velkommen til at kontakte Maja Wikman Ulrich for mere information.

Related links

Emner


Allente er en nordisk TV-distributør, der tilbyder TV-løsninger af høj kvalitet via satellit og IPTV, til over 1 million kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores kunder kan nyde TV-underholdningen på alle deres skærme - når og hvor de vil. Virksomheden blev grundlagt 5. maj 2020, som en fusion mellem Canal Digital og Viasat Consumer, har hovedkontor i Oslo og Stockholm og ledes af Jonas Gustafsson. Virksomheden er ejet 50/50 af Telenor Group og Nent Group.

Kontakt

Maja Wikman Ulrich

Maja Wikman Ulrich

Pressekontakt Kommunikationschef +46736992665

Velkommen til Allente!

Allente er en nordisk TV-distributør, der tilbyder TV- og streamingløsninger af høj kvalitet via streaming og satellit, til 1 million kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Virksomheden blev grundlagt 5. maj 2020, som en fusion mellem Canal Digital og Viasat Consumer, har hovedkontor i Oslo og Stockholm og ledes af Jonas Gustafsson. Virksomheden er ejet 50/50 af Telenor Group og Viaplay Group.

Allente
Strandlodsvej 30, 1.
2300 København
Besøg vores andre nyhedsrum