Gå til indhold
Yogarummet på Hotel Kong Arthur er indrettet, så det giver ro og tempoet bliver langsommere.
Yogarummet på Hotel Kong Arthur er indrettet, så det giver ro og tempoet bliver langsommere.

Nyhed -

Urban retreats på Hotel Kong Arthur

Et Urban Retreat tilbyder en unik oplevelse i hjertet af København med velvære og livskraft. Yoga og meditation i hotellets nye magiske Shala (yogarum) som hovedingrediensen, men retreatet byder også på saunagus og massage. Deltagerne introduceres til mindful meditation, de 9 kvaliteter samt Mindful yoga (blidt hatha) med fokus på kroppen.

Hotel Kong Arthur ligger ved søerne midt i København. Retreatet strækker sig over to dage, og overnatning og måltider er en del af et Urban retreat. Hotellets kendte Ny Nordiske morgenmad, hvor sanserne er en vigtig del af oplevelsen fra bestik, servering, dufte til musik, hører med til oplevelsen. Frokosten er en kulinarisk to-retters middag i hotellets italienske restaurant La Rocca. Deltagerne overnatter i superior dobbeltværelser og vil opleve 2 dage fyldt med yoga & meditation, massage og spa

I retreatet vil forskellige yogaformer skabe ro i krop og sind, og give et større, dybere og mere bevidst nærvær i krop og sind. Deltagerne skal forvente at komme helt ned i gear og at komme hjem helt afslappede. I retreatet arbejdes der med at understøtte deltagerne i at skabe balance og klarhed i det, som de har behov for. I løbet af retreatet bliver der mediteret, lave visualisering og deltagene vil få en masse guldkorn med til, hvordan de kan leve mere mindful. Med plads og ro i sindet, mærker man sin indre styrke og livskraft.

Om Yin yoga og mindfulness
Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibiliteten. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret, energiblokeringer bliver løsnet op og der kommer et øget energi-flow i kroppen – alt sammen giver en healende effekt for kroppen og organerne. I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter.Der er tid til at fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet og sanserne, mens du mediterer dig ind i strækkene.

Mindfulness er en måde at være i livet, der øger koncentrationsevnern, træner opmærksomheden og skaber større bevist nærvær.

Planlagte Urban retreats i 2022: 23. & 24. januar, nytårskur (få pladser) og 6. & 7. marts

Kategorier

Kontakt

Pia Schmølker

Pia Schmølker

Pressekontakt CCO - Kommerciel direktør PR og Kommunikation 29161727
Charlotte Munk Thalund

Charlotte Munk Thalund

Pressekontakt Head of Marketing and Communication PR og Kommunikation 30 22 02 22

Velkommen til Arthur Hotels!

Arthur Hotels bygger på værdier som gæstfrihed, solidaritet og omsorg, og både bæredygtighed, lokalmiljø og en uformel atmosfære er det, der kendetegner stedet. Der skal nemlig være rart at være, og gæster skal føle sig hjemme og velkomne. Med kærlig omsorg for såvel gæster som medarbejdere bliver Arthur Hotels drevet med to kvinder i direktionen: CEO Kirsten Brøchner og CCO Pia Schmølker.

Arthur Hotels
Nørre Søgade 11
1370 København K
Danmark