Nyhed -

ATAGs emhættedesign

ATAG-emhætter: Performance, elegance og teknologi

ATAGs emhætteteknologi giver optimal udsugning. De smukke apparater fortjener at få opmærksomhed for deres skønhed, men også for deres høje effektivitet. Støjsvage motorer og høj udsugningskapacitet gør ATAGs emhætter til et førsteklasses valg. ATAGs overlegne performance og design smelter sammen i det kvalitetsprægede kabinet af rustfrit stål, som er udformet ved hjælp af den nyeste teknologi. Emhætten bliver et fokuspunkt, som skaber opmærksomhed og fremhæver det moderne køkkens attraktive og modige fremtræden.

ATAG-designet

ATAGs nye emhætter er designede til at passe harmonisk ind i hele køkkenkonceptet. Hos ATAG er nøglefaktorerne funktionalitet og design. Med smarte funktioner og gennemtænkt design, der skaber en individuel atmosfære i ethvert køkken. Emhætterne har ikke kun et attraktivt design, vi lægger mindst lige så meget vægt på bekvem betjening og intuitiv brug. Alle vores modeller har klar betjening med LED-indikator.

Forsænkede loftsemhætter

Vores loftsemhætter skaber den ultimative kombination af moderne stil og substans. De er næsten helt skjult og kan integreres i dit loft, i et specialfremstillet udhæng eller i en specialfremstillet skorsten. De synlige dele er naturligvis udført i det smukke design og i den høje kvalitet, som du kan forvente fra ATAG. Et must for den, som vælger design med hjertet.

ATAG loftemhætterATAG loftemhætter: WU1111PM rustfrit stål, WU1150PM hvid og WU1511PX rustfrit stål.

 

For yderligere information kontakt: Brand Manager Jesper Storm Tlf. +45 35 35 32 35


Emner

  • Boligindretning

Kategorier

  • loftemhætte
  • forsænkede emhætte
  • loftemhætte til indbygning
  • design loftemhætte

Kontakt

Jesper Storm

Pressekontakt Brand Manager +45 35353235

Relateret materiale