Gå til indhold
Den 15. april åbner Best Western Plus Åby Hotel i Gøteborg/Mölndal
Den 15. april åbner Best Western Plus Åby Hotel i Gøteborg/Mölndal

Pressemeddelelse -

Best Western Plus Åby Hotel i Gøteborg slår dørene op

Den 15. april åbner HKC Hotels sit nye farverige flagskibshotel i Gøteborg/Mölndal i forbindelse til Åbytravet og den nye Åby messe. Hotellet bliver en del af Best Western Hotels & Resorts, som dermed får sit tiende hotel i Gøteborg.

Det nye hotel kommer til at blive et pulserende mødested, hvor oplevelsen står i fokus, og hvor design og indretning er inspireret af Tivoli.

”Da vi gik ind i dette projekt, besluttede vi, at vi ville skabe et hotel, som var helt anderledes end et typisk messehotel. Vi ville finde en følelse og en tydelig rød tråd”, fortæller Therese Hammar, som sammen med sin bror Marcus Östlundh driver HKC Hotels. De satte sig sammen med søsteren Lina, som er ansvarlig for design & indretning hos HKC Hotels, og de tre begyndte at brainstorme. Med Åby Arena skabes et sted for hoteller, møder, spænding, oplevelser, arrangementer, events, spil og action. Lidt som Las Vegas, der er som en enorm fornøjelsespark. De indså hurtigt, at følelsen er den samme, som når man besøger et Tivoli – man er forventningsfuld, spændt, begejstret og klar til at hygge sig. På den måde blev det et hotel med Tivoli som inspiration.

Hotellet har 223 værelser og bliver dermed HKC Hotels største og det første i Gøteborgsområdet. Inden for arenaen findes udover messen og travet også 21 konferenslokaler med plads til 2 500 deltagere samt restaurant, bar og café. I hotellet findes desuden et Friskis & Svettis fitness, som frit kan benyttes af hotellets gæster.

”Vi ser frem til at samarbejde med Best Western for at gøre hotellet til et af Gøteborgs ledende arrangement hoteller” siger Marcus Östlundh, VD for HKC Hotels. Kombinationen af et individuelt hotel med egen identitet og Best Westerns styrke som hotelkæde føles som et vindende koncept.

”Vi er glade og stolte over, at HKC Hotels viser os tillid til at arbejde med det nye hotel i Gøteborg” siger Johan Michelson, Country Manager Sweden på Best Western Hotels & Resorts. ” Vi har styrket vores position stærkt i Göteborg det seneste år, og dette hotel med sit unikke koncept og spændende placering bliver en fantastisk tilføjelse til kæden.”


For yderligere information kontakt:

Johan Michelson, Country Manager Sweden
Best Western Hotels & Resorts
E-mail: johan.michelson@bestwestern.se
Tlf.: 073-514 39 01

Marcus Östlundh, VD
HKC Hotels
E-mail: marcus.ostlundh@hkchotels.se
Tlf.: 070-511 31 10

Emner


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 150 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136