Gå til indhold
Best Western udvider sin organisation med en Country Manager for Sverige.

Pressemeddelelse -

Best Western udvider sin organisation med en Country Manager for Sverige.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien har ansat Johan Michelson som ny Country Manager for Sverige.

Johan kommer fra stillingen som Vice President Brand & Marketing i Scandic Hotels. Udover sin rolle som Sverigechef vil Johan også få rollen som Deputy CEO for Best Western Hotels & Resorts, som organiserer Best Western hotellerne i Sverige, Norge, Danmark og Island.

”Vi er meget glade for at have rekrutteret Johan til Best Western,” siger Johan Kukacka, CEO for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.” Johans mangeårige branche-erfaring og hans styrke som kommerciel strateg vil være yderst værdifuld for os. Best Western er inde i en spændende fase, med nyt logo, nye kundesegmenter og nye globale partnere, og jeg er overbevist om, at Johan kommer til at blive et fantastisk aktiv for kæden.”

”Jeg ser frem til at begynde i Best Western,” siger Johan Michelson. ”Vi ser en stærk trend hos de rejsende gående på, at de søger efter individuelle og unikke oplevelser, noget som gør, at Best Westerns model med unikke hoteller og tilbud vil blive endnu stærkere i fremtiden. Jeg ser frem til at hjælpe til med det arbejde.”

Johan tiltræder sin stilling i Best Western den 1. februar 2016.


For yderligere information, kontakt venligst:

Johan Kukacka
CEO, Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
+46 735 143900

Johan Michelson
+46 709 735026

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtsskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie. 

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136