Gå til indhold
VitaFresh køle/fryseskab
VitaFresh køle/fryseskab

Pressemeddelelse -

Smart køleteknologi tredobler grøntsagers levetid

Bliver din salat også hurtig slatten, og har du svært ved at holde mad frisk i længere tid? I et nyt køleskab fra Bosch sikrer en særlig køleteknologi, at fisk, kød, frugt og grønt holdes frisk i op til tre gange så lang tid som i en konventionel køleskabsskuffe.

Det nye køle/fryseskab fra Bosch skaber optimale opbevaringsforhold for dine madvarer med VitaFresh køleteknologi. Den rette kombinationen af lav temperatur og fugtighed gør, at maden holdes frisk i længere tid.

Det internationale testcenter, CNTA, har udarbejdet en analyse, der viser, at eksempelvis hindbær og jordbær kan holde sig op til 14 dage i en Vita Fresh Pro-skuffe, hvor det normalt er 2 dage i en konventionel grøntsagsskuffe, mens broccoli kan holde sig helt op til 46 mod normalt 5 dage og laks 7 dage mod normalt 2 dage.

Det nye køleskab indeholder desuden Bosch’ Airfresh-filter, som neutraliserer luften og fjerner de bakterier, der kan give en dårlig lugt i køleskabet eksempelvis på grund af ost eller andre madvarer med gennemtrængende lugte. Og det gode er, at filteret holder i hele skabets levetid og aldrig skal skiftes.

Det nye Bosch Serie 8 køle/fryseskabDet ultimative køle/fryseskabe i VitaFresh-serien er det nye Serie 8 køle/fryseskab, som har VitaFresh pro 0 funktionalitet; to separate skuffer med 0 grader – én med højere luftfugtighed, der holder frugt og grønt frisk længere, og én til fersk kød og fisk med lav luftfugtighed. I køleskabet er endvidere AirFresh filter, der sikrer en frisk og ren duft. Køle/fryseskabet er i bedste energiklasse og kan tilkobles HomeConnect, så det kan betjenes via mobilen.

Produktnummer: KGF56PI40
Farve: Rustfri stål med EasyClean, energiklasse A+++
Mål: 193x70x80 cm (HxBxD)
Vejl. pris: 17.599 kr.

Man finder VitaFresh-teknologi i mange flere af Bosch’ køleskabe i dag fx:
- KGF56PI40 / Series 8 VitaFresh pro
- KGN39AW35 / Series 6 VitaFresh plus
- KGN39AI35 / Series 6 VitaFresh plus

For information om, hvor meget længere madvarer kan holde sig friske, besøg: http://www.bosch-home.dk/Files/Bosch2/Dk/da/Document/tabell-vitafresh.pdf

For mere information, besøg: www.bosch-home.dk/vitafresh
For high resolution billeder klik her.

For produktvideo på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=YHwpAad4quM

For mere info, kontakt venligst:

Heidi Bisgaard, Kommunikationsrådgiver hos Primetime
Tlf.: 61 26 01 38
E-mail: hb@primetime.dk

Emner

Kategorier


Bosch Hvidevarer indgår i BSH Home Appliances Group, som er Europas førende producent af hvidevarer. Hos Bosch er der fokus på hver eneste detalje, og det har hjulpet forbrugeren til en enklere og tryggere hverdag siden 1886, hvor Robert Bosch grundlagde virksomheden. Han havde et stærkt engagement i social ansvarlighed og arbejdede for, at virksomheden skulle gå hånd i hånd med samfundsudviklingen. Det er værdier, der har præget virksomheden og bidraget til, at Bosch i dag fremstiller hvidevarer med meget høj ydelse og kvalitet. Omsætningen for BSH Hvidevarer i Europa var i 2014 EUR 11,4 milliarder.

For yderligere information, besøg: http://www.bosch-home.dk 

Kontakt

Maja NIlsson

Pressekontakt Press contact, consumer products +46 (0)70 812 42 57

Bosch Home Appliances press contact

Pressekontakt Press contact

Velkommen til Bosch hvidevarers presserum

I mere end 130 år har Bosch stået for kvalitet, teknisk kunnen, pålidelighed og bekvemmelighed. Bosch produkter er nu i mere end 85 år blevet udformet ud fra disse grundprincipper. Bosch produkter er “Invented for life" og er med til at forenkle hverdagen for at gøre en sund og afbalanceret livsstil mulig. Det betyder, at vores produkter skal bidrage med værdi ud over deres grundlæggende funktioner. Resultatet er produkter, der ikke kun opnår gode resultater, men perfekte i alle vores produktkategorier. Uanset om det handler om forberedelse af sunde måltider, hverdagens madlavning, vask eller rengøring overgår resultaterne altid forventningerne. Dette opnås gennem banebrydende teknologi, smarte ideer, overraskende enkle løsninger og intuitiv fjernstyring. Det tidløse og internationalt anerkendte design er ofte en harmonisk blanding af stilfuldt interiør og funktionelle husholdningsapparater. Produktets materialer og præcise finish gør, at de appellerer til alle sanser. Bosch tilstræber holdbarhed på alle niveauer. Derfor er vores produkter og processer miljø- og ressourcevenlige, hvilket ofte sætter nye standarder i branchen. Vi følger grundlæggeren, Robert Boschs, idé om "hellere at miste penge end tillid”. Det er denne tillid, der har gjort Bosch til den førende producent af husholdningsapparater i Europa. Drevet af at opretholde denne position findes det store fokus på yderligere produktudvikling.

Bosch Hvidevarer
Telegrafvej 4
2750 Ballerup
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum