Gå til indhold
Bosch Intelligent program: Brugerfeedback kan indtastes via Home Connect-appen
Bosch Intelligent program: Brugerfeedback kan indtastes via Home Connect-appen

Pressemeddelelse -

Tilpasser sig brugeren: Den første Bosch-opvaskemaskine, der kan "lære” af feedback

Optimerer sig selv: Den første Bosch-opvaskemaskine, der kan “lære” af feedback

  • Nyhed: Wifi-tilsluttet "lærende" PerfectDry opvaskemaskine fra Bosch Serie 8
  • Intelligent program: Brugerfeedback kan indtastes via Home Connect-appen
  • Maskinen foreslår et tilpasset og optimeret program plus alternativer
  • Fokus på bæredygtighed: gennemsigtigt energi- og vandforbrug
  • Premium Serie 8-funktioner; meget fleksible kurve, masser af specialprogrammer, Zeolith-tørring, EfficientDry -teknologi

Hvem kunne ikke have lyst til at kunne give deres opvaskemaskine feedback nu og da? For eksempel hvis opvasken opvasken ikke er 100 procent tør, opvaskeprocessen kan gå lidt hurtigere, eller der stadig sidder madrester fast på en tallerken i den nederste kurv. Og nu kan du gøre det! I efteråret 2021 præsenterer Bosch, Europas førende producent af hvidevarer1, de første opvaskemaskiner, der tager imod feedback fra sine brugere og "lærer" af den.

Tilpasset programoptimering

Opvaskemaskinerne, en wifi-tilsluttet modeller i Serie 8, har et intelligent program: Umiddelbart efter opvaskecyklussen kan brugen vurdere sin tilfredshed via Home Connect-appen ved hjælp af en enkel og letforståelig vurderingsskala, der anvender emojis og omfatter tre kategorier : rengøring, tørring og varighed. Baseret på denne feedback anbefaler appen et optimeret program, der matcher brugens behov. Derefter kan man enten acceptere anbefalingen eller vælge et alternativ – man bevarer altid den endelige kontrol over sin opvaskemaskine.

Bæredygtighed først

Hvis brugerne følger det intelligente programs anbefaling, kan de være sikre på, at opvaskemaskinens ydeevne og bæredygtighed vil være perfekt afbalanceret. Uanset om de ønsker mere intensiv rengøring, bedre tørring eller en kortere cyklustid, tager forbedringerne altid hensyn til energiforbruget. For at gøre valget lettere for brugerne foreslår appen også et alternativ, der er hurtigere, men mindre effektivt, samt et alternativ, der er meget effektivt, men langsommere end det anbefalede, optimerede program. For endnu mere gennemsigtighed angiver opvaskemaskinen det anbefalede programs maksimale temperatur, vandforbrug og energiforbrug.

Servicet rengøres til perfektion

Med den første "lærende" opvaskemaskine skriver Bosch det næste kapitel i historien om sin innovative familie af PerfectDry-opvaskemaskiner. Ud over det intelligente program har modellerne næsten alle premium-funktioner i Serie 8, der tager ydeevne og bæredygtighed til det højeste niveau. Midtpunktet er de meget følsomme sensorer, der altid vurderer den rigtige mængde vand og energi som funktion af belastningen. For at håndtere særligt krævende rengøringsopgaver har maskinen også funktioner som f.eks. Extra Clean Zone, som sikrer en ekstra grundig rengøring af madrester på service i den øverste kurv. Hygiene Plus antibakterielt program kan tilføjes mange opvaskeprogrammer som en særlig funktion for ekstremt hygiejniske resultater - takket være temperaturer op til 70 ° C under den sidste skylning.

Højtydende, fleksibel, støjsvag

Bosch kombinerer også høj ydeevne med bæredygtighed i tørreperioden. Zeolith-tørring har længe været en yderst effektiv og bæredygtig måde at tørre servicet uden at efterlade vanddråber. Bosch tilbyder også opvaskemaskiner med EfficientDry-teknologi: Døren åbnes automatisk i slutningen af programmet, så kondens kan slippe ud, hvilket sparer energi uden at gå på kompromis med ydeevnen. Max Flex Pro-kurvene sikrer optimal læsning. De beskytter og stabiliserer servicet og er yderst tilpasselige til brugerens behov. VarioDrawer Pro over den øverste kurv giver også 25 procent mere plads til mindre servicedele. Kuglelejer i den øverste kurv gør den let at glide ind og ud, selv når den er fuldt lastet. Og selvfølgelig har Bosch tænkt over lydniveau, hvilket er ekstra vigtigt i åbne planløsninger - opvaskemaskinen høres bemærkelsesværdigt lidt. Takket være den stille og energieffektive EcoSilence Drive motor og den højteknologiske isolering er den eneste måde, det signalerer dets tilstedeværelse - selv i et åbent køkken - med den praktiske hvide TimeLight, der angiver programstatus og resterende tid på gulvet foran maskinen.

Klar til fremtiden

De "lærende" opvaskemaskiner fra Bosch repræsenterer endnu et kæmpe skridt mod hvidevarer, der er tilpasset hver husstands forskellige prioriteter og vaner. Denne høje grad af forbrugerorientering muliggøres af smarte, stadig mere sofistikerede teknologier og løbende fremskridt med tilsluttede køkkener i det smarte hjem.

Opvaskemaskinerne lanceres i Danmark i november 2021-januar 2022.

Produktreferencer:

SMV8YCX03E lanceres i januar 2022

SMV8ZCX02E lanceres i november 2021

SMV6ZDX49S lanceres i december 2021

1 Bosch er Nr. 1 i Europa indenfor hvidevarer. Kilde: Euromonitor, salgsvolumen, 2020

Pressekontakt:

Mette Ertel
Brand Communication Manager (NE/SM-MABB)

BSH Hvidevarer A/S
Telegrafvej 4, DK-2750 Ballerup
Tel.: +45 44898581
Mobile: +45 24888930
Mette.Ertel@BSHG.COM

www.bosch-home.dk

Related links

Emner

Kategorier


Om Bosch

Bosch er kendt verden over for sin høje kvalitet og pålidelighed. I mere end 85 år har vores produkter levet op til vores omdømme: Bosch er Europas førende producent af hvidevarer og husholdningsapparater. Vores produkter imødekommer de krav en moderne hverdag stiller. Banebrydende teknologi og ofte overraskende enkle løsninger skaber resultater og gør en vigtig forskel i forbrugernes hverdag. Desuden sikrer den høje kvalitet og det tidsløse design en længere levetid. Den høje kvalitet kommer også tydeligt til udtryk, når produkterne anvendes, og det understøtter vores motto: “Invented for life.

BSH Hausgeräte GmbH er, med en omsætning på ca. 13,2 mia. EUR i 2019, og med 58.000 medarbejdere, ledende globalt inden for husholdningsapparater. Virksomhedens brandportefølje omfatter 13 velkendte mærker som Bosch og Siemens, samt Home Connect og servicemærke som Kitchen Stories. BSH har 40 forskellige fabrikker og er repræsenteret af omkring 80 virksomheder i 50 lande. BSH er et Bosch Group Company.

Få mere information og komplet produktoversigt, besøg https://www.bosch-home.dk

Kontakt

Maja NIlsson

Pressekontakt Press contact, consumer products +46 (0)70 812 42 57

Bosch Home Appliances press contact

Pressekontakt Press contact

Velkommen til Bosch hvidevarers presserum

I mere end 130 år har Bosch stået for kvalitet, teknisk kunnen, pålidelighed og bekvemmelighed. Bosch produkter er nu i mere end 85 år blevet udformet ud fra disse grundprincipper. Bosch produkter er “Invented for life" og er med til at forenkle hverdagen for at gøre en sund og afbalanceret livsstil mulig. Det betyder, at vores produkter skal bidrage med værdi ud over deres grundlæggende funktioner. Resultatet er produkter, der ikke kun opnår gode resultater, men perfekte i alle vores produktkategorier. Uanset om det handler om forberedelse af sunde måltider, hverdagens madlavning, vask eller rengøring overgår resultaterne altid forventningerne. Dette opnås gennem banebrydende teknologi, smarte ideer, overraskende enkle løsninger og intuitiv fjernstyring. Det tidløse og internationalt anerkendte design er ofte en harmonisk blanding af stilfuldt interiør og funktionelle husholdningsapparater. Produktets materialer og præcise finish gør, at de appellerer til alle sanser. Bosch tilstræber holdbarhed på alle niveauer. Derfor er vores produkter og processer miljø- og ressourcevenlige, hvilket ofte sætter nye standarder i branchen. Vi følger grundlæggeren, Robert Boschs, idé om "hellere at miste penge end tillid”. Det er denne tillid, der har gjort Bosch til den førende producent af husholdningsapparater i Europa. Drevet af at opretholde denne position findes det store fokus på yderligere produktudvikling.

Bosch Hvidevarer
Telegrafvej 4
2750 Ballerup
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum