Gå til indhold
Sommersmage till varme dage på Boulebar

Nyhed -

Sommersmage till varme dage på Boulebar

Tre gange om året skifter Boulebar menu, og nu er det blevet tid til sommermenuen. Franske retter er udgangspunket og køkkenmestrene i Stockholm, Gøteborg, Ørebro, Malmø og København har sammen skabt en skøn menu, der smager af sol og sommer. 

Fra 13. maj og frem til september kan et par hundredetusind mennesker i både Sverige og Danmark glæde sig til at nyde Boulebars nye sommermenu. Det stiller store krav til menuen, og kun sæsonens allerbedste råvarer bliver brugt.

– Sommermenuen er baseret på råvarer som asparges, ramsløg, nye kartofler, bønner og lavendel. Der er mange friske grøntsager - også et par kolde retter på kortet. Escabesce, som er rejer og muslinger marineret i røget paprika, kølig fransk gazpacho toppet med tomatsorbet og en frisk rejesalat. Vi håber på en varm og dejlig sommer, siger Johan Ahlstedt, der som den øverste kok i Boulebar har stået i spidsen for skabelsen af den nye menu.

Foruden de svale sommerretter finde også klassikeren Steak Frites. Johan Alhsted har allerede et par favoritter som han gætter på som sommerens storsælgere.

– Jeg spiser gerne den kolde suppe med tomatsorbet og basilikum, den grillede majskylling og bønneragouten. Den bedste afslutning står compote de fraise & rhubarbe for. En jordbær- og rabarberkompot med hvid chokolademousse som får mig til at tænke på min barndoms lune sommeraftner i min mormors sommerhus, afslutter Johan Ahlstedt. 

Sommermenuen serveres til september

Emner

Regions

Kontakt

Sara Berndtsson

Sara Berndtsson

Pressekontakt Marketing Manager Sweden & Denmark +46(0)735398985

Asbjørn Riis-Søndergaard

Pressekontakt PR konsulent Copenhagen +45 53854684

Relateret materiale

BOULEBAR: Frihed, fællesskab - og et glas pastis

Boulebar tog sin begyndelse på en interrailtur ned gennem Europa. Tre venner faldt pladask for pétanque i en park i Marseilles rustikke gader. For i pétanque er alle lige, og det gør spillet til en sport, der er så meget mere end bare en almindelig sportsgren. Det er en måde at leve, tænke og være sammen på. Gerne over generationer, en middag og et eller flere glas pastis. 

Boulebar tilgængelig på tre steder i Sverige: Stockholm, Göteborg og Malmø og nu også i København.

Boulebar Denmark
Nørregade 18
1165 København K
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum