Nyhed -

Lolland har størst fremgang i ny national undersøgelse

Lolland Kommune er den kommune i Danmark, der har oplevet den største fremgang i den årlige undersøgelse “Lokale erhvervspræstationer”, der udarbejdes af det uafhængige analysebureau Iris Group. Kommunen er rykket fra en placering som nr. 89 til nr 49 ud af i alt 94 kommuner.

Kommunernes erhvervspræstationer er blevet bedømt ud fra tre områder, og inden for området “Iværksætteri og vækstvirksomheder” er Lolland sprunget fra en 74. plads i 2021 til plads nr. 15 i 2022.

Glædeligt budskab

“Det er et meget glædeligt budskab, og det er endnu et tydeligt tegn på, at Lolland Kommune er inde i en helt anden udvikling end for få år siden”, siger borgmester i Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen til Lolland-Falsters Folketidende.

“Det er meget mere oplagt at starte ny virksomhed eller at investere i eksisterende virksomheder, når lokalområdet er inde i en positiv udvikling. Samtidig er det resultatet af en langsigtet indsats, hvor vi som kommune har investeret i nye erhvervsområder og en stærk lokal erhvervsservice,” siger borgmesteren.

“Vi ser nogle dygtige og kompetente iværksættere samt en markant øget vilje til at investere i erhvervslivet”, siger adm. direktør i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff til avisen.

Emner

  • Erhverv

Regions

  • Sjælland

Kontakt

Pernille Jespersen

Pressekontakt Forretningsudvikler +45 6098 8016