Pressemeddelelse -

HVA' SÅ NU? - GEO OG THOMAS SKOV BYDER PÅ GRÆNSEOVERSKRIDENDE SHOW PÅ C MORE

Kræft, skilsmisse og død er de tunge ingredienser i det usædvanlige og livsbekræftende stand up-show Hva’ så nu? som du kan opleve på C More. Få dig et overraskende godt grin, når komikeren Geo klynger sig til livet i mødet med Thomas Skov i rollen som sær og usympatisk psykolog.

Komikeren Geo og tv-personligheden Thomas Skov turnerede i første halvdel af året rundt i Danmark med sort humor i deres comedyshow Hva’ så nu? Det blev til over 25 shows, hvor de to på humoristisk vis vendte emner som kræft, skilsmisse og 40-års krise, som Geo har prøvet på egen krop og sjæl.

C More var med på første række til det sidste show i København og har premiere på optagelserne den 10. august.

- Vores mål var at få folk til at åbne op for posen med tragedier og tale om dem og måske grine af dem i stedet for at gemme på dem. Og da vi optog vores sidste show på Bremen Teater til C More, var der en skøn og magisk stemning, som man kun kan drømme om. Så vores bønner blev hørt af Comedy Guden, siger Geo om optagelserne.

- De sidste fem års op- og nedture har givet Geo en helt anden dybde og sårbarhed, som han tager med på scenen – og det er med til at gøre Hva’ så nu? til et show, du bare må se, istemmer Thomas Skov og fortsætter:

- Hva’ så nu? er ikke et traditionelt stand up show, hvor man sidder og griner et par timer og så går hjem og fodrer sin kanariefugl. Hva’ så nu? er et show, hvor man griner et par timer, men samtidig får noget at tænke over – og det kan man så gøre, mens man går hjem og fodrer sin kanariefugl.

I år er det fem år siden, at Geo fik konstateret kræft og showet tager udgangspunkt i hans kommende bog, der udkommer til efteråret.

Klik her og se traileren til Hva' så nu?

Related links

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

Kategorier

  • underholdning
  • drama
  • comedy
  • streaming
  • c more

Forestil dig at du kan vælge frit mellem utallige film og serier, børneunderholdning samt dokumentarer og se det præcis, hvornår du ønsker. C More har aftaler med en lang række film- og serieproducenter, som sikrer C Mores kunder adgang til de største blockbustere og nyeste serier fra USA.

Du kan se C More på dit tv eller online. Ønsker du at se C More på dit tv, så skal du oprette dit C More abonnement hos din nuværende tv-leverandør. Du bestiller C More lettest ved at kontakte din nuværende tv-leverandør direkte. Kontakt din tv-leverandør.

Hvis du ønsker at se C More på din computer, iPad/iPhone, Android tablet/smartphone kan du købe adgang direkte på http://cmore.dk/signup/c-more-film-dk.

C MORE

Kontakt

Johnny Jensen

Pressekontakt Film- og serieredaktør Film og serier +45 26 70 71 25