Skip to content
Bastian Buus efter ALMS-debut: En fed oplevelse

Press release -

Bastian Buus efter ALMS-debut: En fed oplevelse

Den danske Porsche Junior er klar til mere langdistanceræs med Earl Bamber Motorsport efter weekendens debut i Asian Le Mans Series.

Det blev en solid debut for Bastian Buus i Asian Le Mans Series, som blev skudt i gang med to firetimersløb på Sepang International Circuit i Malaysia den forgangne weekend. Den 20-årige Porsche Junior og Supercup-mester stillede op for Earl Bamber Motorsport i en Porsche 911 GT3 R, som han delte med thailandske Tanart Sathienthirakul og indonesiske Setiawan Santoso.

Det var holdets bronzekører, Tanart Sathienthirakul, som kvalificerede den røde GT3-racer til henholdsvis en 16. og 14. plads på startgridden i den 23 biler store GT-klasse. Holdet kæmpede sig op til en 11. plads og sluttede som anden hurtigste Porsche i weekendens første løb, som blev flaget rødt bag en safetycar grundet massiv regn. Søndag forhindrede køleproblemer desværre de tre racerkørere i at gennemføre weekendens andet løb.

– Generelt har det været en virkelig fed oplevelse og en uge med en masse nye indtryk. Resultaterne var bestemt ikke, som vi havde håbet på, strategien var ellers lige i skabet, da vi desværre måtte udgå søndag, men vi har til gengæld fået en masse læring, som vi tager med os videre. Jeg finder mig godt tilpas i teamet og blev ret hurtigt komfortabel med bilen, så jeg glæder mig til at vende tilbage og køre de sidste tre afdelinger i februar. Stor tak til hele holdet bag Earl Bamber Motorsport, lyder det fra Bastian Buus.

Tredje afdeling af Asian Le Mans Series finder sted den 4. februar på Dubai Autodrome, mens fjerde afdeling samt sæsonfinalen afvikles den 10.-11. februar på Formel 1-banen i Abu Dhabi.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark