Gå til indhold
Catalonien - cykling, kultur, historie og gastronomi, på middelhavsmanér

Nyhed -

Catalonien - cykling, kultur, historie og gastronomi, på middelhavsmanér

Priorat 240: cykling, kultur, historie og gastronomi, på middelhavsmanér

Dette er en mulighed for på cykel at udforske 26 unikke og charmerende småbyer og landsbyer i El Priorat på Costa Daurada.

La Serra de Montsant Naturparken, som ruten løber omkring, er anerkendt af det europæiske charter om bæredygtig turisme, en anerkendelse som er gældende for hele Priorat-regionen. Udover at være et udsøgt internationalt mål for vinelskere, takket være de fremragende vine DOQ Priorat og DO Montsant, er området også et obligatorisk besøg for cykelentusiaster.

Området har ingen store bjergtoppe, men regionens generelle udformning gør terrænet yderst krævende for alle cyklister og cykelryttere. Gå på opdagelse i landskabet, gastronomien, vinene, de lokale olivenolier, den historiske og kulturelle arv, og møde de lokale i El Priorat.

Terres de l’Ebre ved pedalkraft

Fra en cykel er en perfekt måde at opleve det varierede landskab i Les Terres de l’Ebre på, på en nærværende og afslappet måde. Denne region kan prale af over 1.000 km stier som er egnede til cykling, udgjort af stier og veje uden megen trafik. Herudover findes også la Via Verda, eller det Grønne Spor, som er et omlagt jernbanespor, som i dette tilfælde giver ruter som er helt isoleret fra andre køretøjer, og som i større eller mindre grad er tilpasset mennesker med handicap eller nedsat mobilitet. Uanset om du er ude efter en rolig cykeltur eller en mere krævende MTB-sprint har Les Terres de l’Ebre et bredt udvalg af ruter og stier, som tilpasser sig alle.

https://baixebreavant.cat/wp-content/uploads/2017/12/BEA_Mapa_Ciclo_2017.pdf

Emner

Kategorier

Kontakt

Eulàlia Cabana

Eulàlia Cabana

Pressekontakt Director Nordic Office

Velkommen til Catalan Tourist Board Nordic!

Catalan Tourist Board is the official body that works to promote and consolidate the “Catalunya” brand around the world.
Catalonia is the number one tourist destination in Spain and one of the leading destinations in Europe, with more than 24 million tourists visiting per year, of which more than 14 million are from abroad.
The office in the Nordic countries takes leads the Catalonia's promotion in Denmark, Sweden, Norway, Finland, Iceland and Estonia.
www.catalunya.com #catalunyaexperience

Catalan Tourist Board Nordic
Engelbrektsgatan, 9-11 planta 2a, local 204 A
114 32 Stockholm
Sweden
Besøg vores andre nyhedsrum