Gå til indhold
Trods glæden over igen at kunne åbne, står Den Blå Planet fortsat i en yderst vanskelig økonomisk situation. Indsamlingen ”Støt dyrene” fortsætter året ud. Hvis du vil hjælpe akvariet, kan du støtte via MobilePay: 435576. Hver en krone tæller.
Trods glæden over igen at kunne åbne, står Den Blå Planet fortsat i en yderst vanskelig økonomisk situation. Indsamlingen ”Støt dyrene” fortsætter året ud. Hvis du vil hjælpe akvariet, kan du støtte via MobilePay: 435576. Hver en krone tæller.

Pressemeddelelse -

Den Blå Planet genåbner og giver ordet til dyrene

Den Blå Planet står klar med haj-fives og nyt formidlingstiltag, når Nordeuropas største akvarium genåbner søndag den 24. maj 2020 klokken 10:00. 


Vidste du, at de glinsende smukke sild kan prutte? Og at havoddere har indbyggede shoppingposer under poterne? Disse - og 40 andre finurlige - historier kan du opleve i Den Blå Planets over to timer lange ”lytteoplevelse”, som er akvariets nye og gratis formidlingstilbud. 

Det er blevet søsat for at erstatte Den Blå Planets almindelige dagsprogram og for at sikre gæsterne en god oplevelse trods et anderledes besøg i kølvandet på coronakrisen.
Samtidig imødekommer det sundhedsmyndighedernes retningslinjer om hygiejne og minimerer, at for mange gæster står som sild i en tønde.

”I stedet for touchskærme og speaks kan Den Blå Planets gæster nu lytte sig til masser af viden om havets dyr via egen telefon. Vi har premiere på audioguiden på søndag, hvor vi glæder os meget til at tage imod alle vores gæster og få mere liv i huset,” siger Jon Diderichsen, adm. direktør på Den Blå Planet.

Den Blå Planet opfordrer i øvrigt alle gæster til at købe billet på forhånd via webshoppen og medbringe egne høretelefoner.

Læs mere om Den Blå Planets tiltag i forbindelse med genåbningen på denblaaplanet.dk

Related links

Emner


Den Blå Planet er Danmarks nationale akvarium. Etableret i 1939 som Danmarks Akvarium i Charlottenlund nord for København. Genåbnet i 2013 i Kastrup direkte ud til Øresund som et arkitektonisk mesterværk, med oplevelser i verdensklasse og nyt navn: Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.
Akvariet rummer over syv millioner liter vand, hundredvis af arter og tusindvis af dyr. Vi er Nordeuropas mest visionære akvarium og dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Det er en af de vigtigste grunde til, at Den Blå Planet blev sat i verden for 80 år siden.

Relateret materiale

Vi får børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv

Den Blå Planet er Nordeuropas største og mest moderne akvarium. Etableret i 1939 som Danmarks Akvarium i Charlottenlund nord for København. Genåbnet i 2013 i Kastrup direkte ud til Øresund som et arkitektonisk mesterværk, med oplevelser i verdensklasse og nyt navn: Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.

Akvariet rummer over syv millioner liter vand, hundredvis af arter og tusindvis af dyr og er dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Det er faktisk en af de vigtigste grunde til, at Den Blå Planet, Danmarks Akvarium blev sat i verden for over 80 år siden.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Denmark