Gå til indhold
The Chainsmokers kommer til Danmark

Pressemeddelelse -

The Chainsmokers kommer til Danmark

Efter en længere digital detox rører hitmagerne endelig på sig igen – og torsdag den 21. april 2022 gæster de K.B. Hallen med et brag af et show!

Den 24. februar 2020 kunne The Chainsmokers’ millioner af følgere læse, at duoen ville tage en pause fra sociale medier for at forfølge deres inspiration og arbejde på det nye kapitel i deres musikalske karriere. ”Time for album mode,” proklamerede de to verdensstjerner blandt andet i et opslag på en ellers helt tom Instagramprofil.

Der har været stille siden, men nu sker der endelig noget, og den 21. april går det løs, når den GRAMMY Award-vindende producerduo lægger K.B. Hallen ned som led i en europæisk headliner tour.

Med kæmpehits som ”Closer” feat. Halsey, ”Don’t Let Me Down” med Daya og “Roses” feat. Rozes har The Chainsmokers markeret sig i den absolutte elite, når det kommer til krydsfeltet mellem hårdtslående EDM-beats og uimodståelige pop-hooks.

Hypen var allerede til at føle på, da duoens debutalbum Memories… Do Not Open landede tilbage i 2017. Albummet gik platin og strøg ind som #1 på Billboards 200 chart i USA. Hits som ”Paris” og ”Something Just Like This” med Coldplay gik alle platin, og da det efterfølgende album Sick Boy udkom i 2018, fortsatte succesen med over 1 milliard streams.

Duoen har senest været aktuelle med albummet World War Joy fra 2019, hvor artister så forskellige som Kygo, Lennon Stella, 5 Seconds of Summer, Ty Dolla $ign og Blink-182 er blandt de mange gæste-features, og albummets numre har ­– ligesom forgængeren – høstet mere end 1 milliard streams på verdensplan.

Det er med andre ord en hitmaskine i verdensklasse, der den 21. april 2022 drysser stjernestøv og dance-magi over København.

Billetsalget starter fredag den 1. oktober klokken 10.00 via billetlugen.dk.

Related links

Emner

Kategorier


Koncerten arrangeres af DTD Concerts (tidl. Beatbox Entertainment) - en del af DTD Group

DTD Concerts er en del af DTD Group

DTD Concerts er en af Danmarks største koncertarrangører med både internationale og danske artister, store som små.

DTD Concerts
Studsgade 35B, Aarhus, Danmark
8000 Aarhus C
Danmark