Gå til indhold
Et nyt investeringsprojekt har netop set dagens lys. Projektet, der er døbt Levitown Tower, er et Co2-neutralt lejlighedsprojekt på 30 etager i Filippinerne, og investeringsselskabet bag forventer afkast på op til 210 procent. Foto: PR.
Et nyt investeringsprojekt har netop set dagens lys. Projektet, der er døbt Levitown Tower, er et Co2-neutralt lejlighedsprojekt på 30 etager i Filippinerne, og investeringsselskabet bag forventer afkast på op til 210 procent. Foto: PR.

Pressemeddelelse -

Filippinske boliger hitter hos danske investorer: Nyt projekt ser nu dagens lys

Et nyt investeringsprojekt har netop set dagens lys. Projektet, der er døbt Levitown Tower, er et Co2-neutralt lejlighedsprojekt på 30 etager i Filippinerne, og investeringsselskabet bag forventer afkast på op til 210 procent.

Danskernes lyst til at investere i byggeprojekter i Filippinerne er stigende. Tal fra Filippinernes statsautoriserede statistikbank, Philippine Statistics Authority, fortæller, at danskernes samlede investeringssum i landet på bare tre år steget fra omkring 550.000 kroner årligt til lige over 26 millioner kroner.

Nu er der godt nyt til danskere med penge på kistebunden, som ønsker at investere i boligprojekter udenfor Danmark.

Et Co2-neutralt lejlighedsprojekt på 30 etager beliggende i Levitown i Filippinerne er netop åbnet op for danske investorer. Projektet går under navnet Levitown Tower, og selskabet Atlas Nordic Group, der formidler og håndterer danskernes kommende investeringer, har store forventninger til interessen for projektet.

– Levitown henvender sig til alt fra mindre investorer til de helt store investorer samt via joint venture, og der er er væld af forskellige muligheder alt afhængig af ambitionsniveauet. Desuden forventer vi, at projektet vil tiltale flere investorer end normalt, fordi det er 100 procent Co2-neutralt. Vi ved nemlig fra tidligere, at især de bæredygtige projekter er i meget høj kurs hos både danske og udenlandske investorer, siger Peter Jakobsen, der er CSO i Atlas Nordic Group.

Projektets Co2-neutralitet ligger eksempelvis i, at alt fra lejlighedskompleks og parkering til storcenter drives af solenergi via solpaneler, så alt forsynes derved med 100 procent grøn energi. Desuden opstilles der ladestandere i parkeringsanlægget til el- og brintbiler. Endelig kan beboere trives i grønne områder, hvor naturen og åbne vidder er lige ved hånden og let tilgængeligt.

Høje forventninger til afkast

Altas Nordic Group, der har mere end 27 års erfaring med investeringsprojekter i blandt andet Asien og Sydeuropa, forventer yderst lukrative afkast på dette projekt.

– Med en udbetaling på 20 procent og helt uden kapitalbinding er der tale om en garanteret lejeindtægt de første tre år af investeringen. Herefter ligger det forventede afkast ved en 6-12 måneders handel på lejligheder på 34-49 procent og op mod 210 procent på lejligheder ved en langsigtet handel på 5-8 år, forklarer Peter Jakobsen.

Han fortæller videre, at der også er mulighed for at investere i parkeringsanlæg ved komplekset. Her er det forventede afkast 80 procent over en treårig periode.

Anerkendt arkitektfirma

Projektet kommer til at bestå af en lang række elementer, som alle skal være med til at tiltrække investorer.

– Med eksempelvis to swimmingpools, et fitnesscenter, grønne områder, cafeer, restauranter og butikker i et storcenter har Levitown alt, hvad man skal bruge. En komplet løsning er vigtigt for at kunne profilere projekt optimalt, og at det hele er tegnet af det anerkendte arkitektfirma, Goude Associates, som også står bag et af Filippinernes største hoteller og kasinoer, Okada Manila, gør kun dette projekt endnu mere indbydende, udtaler Peter Jakobsen.

Første fase af byggeriet igangsættes i Q4 2024, og fra 1. oktober 2023 kan interesserede investorer byde ind på projektet.

Related links

Emner

Kategorier


Atlas Nordic Group har base i London, hvor de udbyder ejendomsprojekter i udlandet. ww.atlas-nordic.com

Kontakt

Peter Jakobsen

CSO, Atlas Nordic Group Ltd. +45 89 87 55 98

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S
Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark
Besøg vores andre nyhedsrum