Gå til indhold
Den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har netop vundet prisen som den virksomhed i Danmark med størst kursstigning siden børsintroduktion. Sejren kom i hus i kategorien: ’Største kursstigning siden IPO – 2022’. Foto: PR.
Den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har netop vundet prisen som den virksomhed i Danmark med størst kursstigning siden børsintroduktion. Sejren kom i hus i kategorien: ’Største kursstigning siden IPO – 2022’. Foto: PR.

Pressemeddelelse -

Freetrailer vinder fornem pris

Den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har netop vundet prisen som den virksomhed i Danmark med størst kursstigning siden børsintroduktion. Sejren kom i hus i kategorien: ’Største kursstigning siden IPO – 2022’.

Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder har ved deres netop afholde årsmøde kåret Danmarks bedste børsnoterede virksomheder. Freetrailer løb med førstepladsen i kategorien: ’Største kursstigning siden IPO – 2022’. Prisens vinder findes blandt virksomheder, der er børsnoteret fra 1. januar 2018, og den gives til det selskab, der har haft den højeste kursstigning siden børsnoteringen.

Direktør i Freetrailer, Philip Filipsen ser sejren som et klart bevis på, at virksomhedens deleøkonomiske koncept har vundet indpas hos kunderne i ind- og udland.

– I Freetrailer har vi et mål om at skabe profitabel vækst. Jeg ved jeg godt, at det er meget oppe i tiden, men det noget, vi har fokuseret ekstremt meget på de seneste 2,5 år. Vi har optimeret vores drift og skabt en performancekultur, hvor det er sjovt at løbe den ekstra mil. Indsatsen har ført til høje vækstrater på både top- og bundlinje og ikke mindst en de-risking af aktien, hvilket har afspejlet sig i vores aktiekurs, siger Philip Filipsen og fortsætter:

– Prisen fra Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder er et stort skulderklap til samtlige medarbejdere i Freetrailer, som alle på hvert sit felt har bidraget til succesen. Jeg er virkelig stolt af alle i organisationen, der hver eneste dag har arbejdet benhårdt for at løfte vores forretning til et nyt niveau.

Kvittering fra aktionærer

Direktøren ser prisen som et tydeligt skulderklap fra virksomhedens aktionærer.

– Vi var oppe mod nogle virkelig dygtige og professionelle virksomheder, som alle har skabt helt fantastiske resultater, og det gør os bare endnu mere beærede over sejren. Vi modtager denne pris med stolthed og som udtryk for, at vores mange aktionærer kvitterer for vores strategi og – lige som vi – ser et kæmpe potentiale i vores deleøkonomisk koncept, siger Philip Filipsen.

I finalefeltet til hovedprisen

Foruden prisen som den virksomhed i Danmark med størst kursstigning, var Freetrailer også i finalefeltet i hovedkategorien: ’Årets børsnoterede vækstvirksomhed 2022’.

I alt 18 selskaber var indstillet til prisen, og juryen, der bestod af fem eksperter, så blandt andet på opnåede resultater, kursudvikling, bredde i aktionærer, governance, investor relations og kommunikation. Juryen havde disse argumenter for, hvorfor Freetrailer opnåede en nominering i hovedkategorien:

Freetrailer blev børsnoteret i 2018 til kurs 4,50 kroner. I 2020 var kursen helt nede at vende i 3 kroner, men så fik investorerne for alvor øjnene op for den stabile vækstcase, som Freetrailer udgør. Selskabet har skabt et unikt koncept, der spiller ind i deleøkonomien, og de har opnået markant vækst i antallet af aktionærer, uden at investere i kommissionerede aktieanalyser, hvorfor væksten blandt andet kan tilskrives en flot performance med stærk international ekspansion, der har givet organisk opmærksomhed blandt de private investorer.”

”Opskriften på at være en succesfuld børsnoteret virksomhed er ret simpel. Kommuniker klart og tydeligt med markedet. Sæt realistiske forventninger, indfri dem og overgå dem gerne en lille smule. Og det er præcis hvad CEO, Philip Filipsen i Freetrailer har formået at gøre til sædvane. Toplinjen vokser stabilt med 25-30 procent pr. år, og bundlinjen har for alvor rykket sig de sidste år.”

Related links

Emner

Kategorier


Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. Freetrailer, der er børsnoteret Spotlight Stock Market, har over 75 samarbejdspartnere og råder over 2.800 trailere fordelt på cirka 600 afhentningssteder i hele Norden. Læs mere og book en trailer på www.freetrailer.dk

Kontakt

Philip Filipsen

Philip Filipsen

CEO hos Freetrailer (+45) 40 90 17 85

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S
Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark
Besøg vores andre nyhedsrum