Gå til indhold
Den 26 maj öppnar danska ILVA en helt ny och inspirerande inredningsbutik i Väla. Foto: PR.
Den 26 maj öppnar danska ILVA en helt ny och inspirerande inredningsbutik i Väla. Foto: PR.

Pressemeddelelse -

ILVA öppnar inredningsbutik i Väla

Den 26 maj öppnar danska ILVA en helt ny och inspirerande inredningsbutik i Väla, Helsingborg. Det blir kedjans fjärde inredningsbutik i Sverige.

Danska ILVA kör på för fullt med en större expansion i södra Sverige och med öppningen av en inredningsbutik i Väla har man kommit mycket närmare till målet om att ha åtta inredningsbutiker i södra Sverige vid årets slut.

Med soffor i dansk design, möbler för hela huset, hemtillbehör enligt tidens trender och en nordisk stil har ILVA landat positivt i Sverige.

Per Mølgaard Pedersen har ansvarat för starten av ILVA i Kristianstad, Halmstad och nu även i Helsingborg och ser fram emot att den nya inredningsbutiken ska bli en permanent del av det kommersiella livet även där.

– För ILVA är Väla är ett spännande område att bli en del av och vi ser fram emot att öppna en inredningsbutik som tillför ny energi i ett område med ett aktivt affärsliv och många andra intressanta butiker, restauranger och caféer.

Välutbildad personal står redo

Vi har sammanställt ett team av de mest kunniga personerna inom närområdet som ska driva det nya ILVA till framgång i Helsingborg och de är i full färd med att sätta upp inredningsbutiken och färdigställa lokalen för den stora öppningsdagen.

– Jag har satt ihop ett riktigt bra team som kan lyfta i grupp och är öppet för utveckling. Detta är oerhört viktigt eftersom vi alltid ska kunna ge kunderna professionell och kompetent rådgivning när det gäller inredning för hela hemmet, säger Per Mølgaard Pedersen.

ILVA i Helsingborgöppnar torsdagen den 26 maj på Marknadsvägen 5 i Väla. Under hela öppningsveckan kommer det att finnas bra erbjudanden och spännande tävlingar med vinster i form av snygga inredningsprodukter för hemmet.

Related links

Kategorier


ILVA är ett levande och inspirerande inredningsuniversum med ett stort utbud av möbler och hemtillbehör. Med cirka 900 anställda, 42 inredningsbutiker i Danmark och 8 utomlands är ILVA Danmarks största och ledande detaljhandelsföretag inom möbler och inredning. Läs mer på: www.ilva.se

Kontakt

Betina Olsen

PR & marketingkoordinator (+45) 52 14 91 56

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S
Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark
Besøg vores andre nyhedsrum