Gå til indhold
Fra 1. februar har HTH i Silkeborg fået nye ejere i Anders Christensen, Morten Olesen og Alex Ahrenkiel, som fremadrettet skal drive køkkenbutikken. Foto: PR.
Fra 1. februar har HTH i Silkeborg fået nye ejere i Anders Christensen, Morten Olesen og Alex Ahrenkiel, som fremadrettet skal drive køkkenbutikken. Foto: PR.

Pressemeddelelse -

Nye ejere vil gøre HTH i Silkeborg til byens hyggeligste butik

HTH i Silkeborg har fået nye ejere, og de vil gøre butikken til deres hjem. Efter en total makeover skal forretningen være Silkeborgs hyggeligste – lige så hyggelig som at blive inviteret hjem i privaten.

Fra 1. februar har HTH i Silkeborg fået nye ejere i Anders Christensen, Alex Ahrenkiel og Morten Olesen, som fremadrettet skal drive køkkenbutikken. Gennem de seneste tre år har de tre herrer drevet HTH i Randers, hvor de har formået at øge indtjeningen betragteligt. Ved at skabe byens mest inspirerende og hyggelige køkkenbutik skal præstationen nu gentages i Silkeborg.

– Når du kommer ind i butikken, skal du føle, at du går ind i et hjem. Der skal være friskbagt kage, så det dufter overalt, og man skal mærke, at vi åbner vores hjem op og inviterer indenfor i privaten. Vi betragter nemlig butikken som vores nye hjem, hvor vi vil inspirere og hygge meget mere om gæsterne, end man oplever andre steder, siger Anders Christensen, der er direktør og en af de nye ejere af HTH Silkeborg.

For at skabe de perfekte rammer skal butikken som det første gennem en komplet makeover.

– Vi starter praktisk talt forfra og begynder med at rive gulvet af og bygge op fra bunden. Lokalerne trænger til en kærlig hånd, og vi går ikke på kompromis med resultatet. Heldigvis er butikken naturligt opdelt i to afdelinger, så vi tager en etape ad gangen og undgår at holde lukket, mens arbejdet står på, forklarer Anders Christensen.

Fokus på stort erhvervspotentiale

Det store fokus på den gode og hjemlige atmosfære i butikken skal også kunne mærkes i det lokale erhvervsliv. Som noget nyt skal der nemlig etableres en erhvervsafdeling i HTH Silkeborg, hvilket ifølge Anders Christensen rummer et stort potentiale.

– Vi kommer til at være en butik med fuldt HTH-koncept med håndværkersalg fra klokken syv om morgenen, som vi forventer at kunne åbne til maj. Netop på erhvervsdelen ser vi et kæmpe udviklingspotentiale, og her vil vi selvfølgelig få vores håndværkerkunder til at føle sig lige så godt behandlet som privatkunderne, siger Anders Christensen.

Søger Silkeborgs gode kræfter

Inden sommerferien regner de nye ejere med, at der bliver behov for at udvide medarbejderstaben, som forventes at blive fordoblet fra fem til ti.

– Hidtil har vi været gode til at finde de helt rigtige medarbejdere og få skabt et stærkt team af topmotiverede køkkeneksperter, og jeg er sikker på, at det også kommer til at lykkes i Silkeborg. Så hvis der er nogen i nærheden, der går rundt med en potentiel køkkenkonsulent i maven, skal de endelig række ud til os, siger Anders Christensen.

Emner

Kategorier

Regions


HTH har produceret kvalitetskøkkener med omtanke for både mennesker og miljø i mere end 50 år. Med showrooms over hele landet har køkkenfirmaet fokus på dansk design, kvalitet og landets bedste service. Læs mere på www.hth.dk

Kontakt

Anders Christensen

Direktør og ejer, HTH i Silkeborg (+45) 41 21 91 58

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S
Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark
Besøg vores andre nyhedsrum