Gå til indhold
Gymnaster fra Vejstrup Efterskole besøger Fregatten Jylland den 27. maj 2021
Gymnaster fra Vejstrup Efterskole besøger Fregatten Jylland den 27. maj 2021

Pressemeddelelse -

Trapetspring, dans og glade gymnaster på fregatten Jylland

Udsigten og sceneriet bliver næsten ikke bedre, når fregatten Jylland og Ebeltoft Vig danner rammerne for Vejstrup Efterskoles gymnastikopvisning og tilhørende filmoptagelser torsdag den 27. maj.

Med deltagelse af 235 gymnaster kommer Vejstrup Efterskoles opvisning til at foregå på Fregat-området og senere på øverste dæk. Under slaget ved Helgoland var det under dæk, krudtaberne, som var unge drenge på 12-14 år, der sprang op og ned mellem dækkene med krudt til kanonerne. Men på torsdag bliver det så eleverne fra Vejstrup Efterskole, der kommer til at gøre dem kunsten efter.

’Vi glæder os rigtig meget til besøget fra Vejstrup Efterskole og til at lægge rammer til denne spektakulære begivenhed’ udtaler Karin Buhl Slæggerup, direktør ved Fregatten Jylland. ’Samtidig spiller dette også rigtig godt sammen med et nyt tiltag, som vi lancerer for de større børn i år, nemlig bevægelsesaktiviteten ”Prøv livet som matros”, fortsætter Karin Buhl Slæggerup.

På Vejstrup Efterskole er begejstringen også stor.

’Hele holdet er spændte til bristepunktet og ikke mindst 100% klar til opvisningen’ siger Jacob Venø, lærer og ansvarlig for gymnastikteamet. ’Det er første gang, vi giver opvisning og har mulighed for at optage film i så unikke rammer som fregatten Jylland. Filmmaterialet vil efterfølgende blive brugt som PR for efterskolen’ uddyber Jacob Venø.

Gymnasterne skal igennem et intenst og tempofyldt program, der bl.a. omfatter dans, trapetspring og banespring. Opvisningen er ikke et officielt arrangement, men de besøgende der vælger at besøge fregatten Jylland den dag vil få en noget anderledes oplevelse under deres besøg. Vejstrup Efterskole specialiserer sig i gymnastik og vil uden tvivl levere et seværdigt show!

Opvisningen og filmoptagelserne foregår på forskellige tidspunkter i løbet af dagen med det helt store hold på 235 gymnaster startende kl. 10 på Fregat-pladsen efterfulgt af opvisninger med mindre hold på skibets øverste dæk. 

For yderligere oplysninger kontakt:

Karin Buhl Slæggerup, tlf. 2043 7254

Jacob Venø, Vejstrup Efterskole, tlf. 4255 0219

Emner

Kategorier

Kontakt

Karin Buhl Slæggerup

Karin Buhl Slæggerup

Pressekontakt Direktør +4520437254
Fregatten Jylland
S.A. Jensen vej 4
8400 Ebeltoft
Danmark