Gå til indhold
RoadSmart III
RoadSmart III

Pressemeddelelse -

En ‘Fantastisk anbefaling’ af det nye Dunlop RoadSmart III fra Motorrad

  • Motorrad tildeler en imponerende score på 92 % til det nye Dunlop RoadSmart III i deres test, som blev offentliggjort i denne uge.
  • ‘Dunlop-dækket giver sikkerhed på våde veje’
  • Underbygger de tidligere offentliggjorte Motorrad Test Center-data, der havde RoadSmart III som nr. 1 med hensyn til vejgreb og manøvreevne i tørt føre **

Det respekterede tyske motorcykelmagasin, Motorrad, har testet den nyeste generation af Sport Touring-dæk fra fire producenter og har erklæret, at det nye Dunlop RoadSmart III giver en ‘stærk fornemmelse af sikkerhed i vådt føre.’***

Denne senest offentliggjort test understøtter dataene fra en mere dybtgående test, der blev gennemført af Motorrads søsterorganisation, Motorrad Test Center( MTC), mellem november 2015 og januar 2016.

I MTCs test af manøvreevne på tør vej opnåede Dunlop RoadSmart III en førsteplads og var 10 % bedre end gennemsnittet** af sine fire konkurrenter. Den seneste test fra Motorrad viser, at RoadSmart III er et glimrende allround-dæk ved at anerkende dækkets stærke egenskaber i vådt føre.

Ved at bruge en Honda CB 1000R opnåede Dunlop en imponerende samlet score på 92 % i den seneste test, hvor Motorrad beskrev dækket som et ‘særdeles velafbalanceret allround-dæk, som er supersjovt at køre med på små landeveje.” Og da Motorrad testede dækket på testbanen, konkluderede de også, at “Dunlop-dækket giver sikkerhed på våde veje”

Motorrad udtalte sammenfattende, at RoadSmart III var ‘smidigt, præcist, stabilt og med masser af vådgreb. En smukt afrundet profil af egenskaber gør Dunlop-dækket til et klart anbefalelsesværdigt valg for krævende kørere, som bruger motorcykleni alt slags vejr’

Andy Marfleet, Marketing Manager, Dunlop Motorcycle EMEA, siger: “Vi er begejstrede over, at denne seneste Motorrad-test underbygger de tidligere MTC-resultater. Vores primære mål med at udvikle dette dæk var at sikre, at en markedsledende præstation på tør vej ikke gik ud over vådgrebet. Den seneste rapport fra Motorrad vedrørende RoadSmart III's stærke egenskaber i vådt føre viser, at missionen er fuldført, fordi vi har udviklet et dæk, der giver køreren sikkerhed i både vådt og tørt føre. Dette er vigtigt i Sport Touring-segmentet, hvor cyklerne både anvendes til lange ture og til hverdagsbrug.”

Større slidstyrke - i længere tid

Denne kombination af egenskaber i vådt og tørt føre opnås også, uden at der gås på kompromis med slidstyrken.

MTC-rapporten konkluderede, at RoadSmart III-fordækket – ud over at opnå førstepladsen – også besad en fordel med hensyn til kilometertal på utrolige 82 % i forhold til gennemsnittet af de testede konkurrenter*, målt i overensstemmelse med den tyske lovbestemte grænse (German Legal Limit) på 1,6 mm. Bagdækket opnåede også en topvurdering med hensyn til kilometertal ved på dette område at ligge 19 % over de testede konkurrenter*. MTC-testkørerne kommenterede, at RoadSmart III besad “fine køreegenskaber i sving – på samme niveau som da dækkene var nye” ved afslutningen på denne langdistance-kilometertest.

Dunlop Europe’s RoadSmart III-sortiment omfatter 18 dimensioner og specifikationer, fra tunge alsidige GT’er til den nyeste generation af cykler i mellemklassen.

I løbet af sommeren kan du vinde et par Dunlop RoadSmart III-dæk ved at tagge @DunlopMoto med dine roadtrip-billeder og -videoer på Facebook. Her er flere oplysninger: http://news.goodyear.eu/latest-news/all/share-your-ultimate-road-trip-highlights-and-win-dunlop-roadsmart-iii-tires/s/288148b5-5d85-49ed-b156-d34f09b4df64

Du finder yderligere oplysninger om Dunlop Europe på Dunlop.eu. Du kan også følge os på Twitter @DunlopMoto

*Beregnet på baggrund af den tyske lovbestemte grænse (German Legal Limit) på min. 1,6 mm slidbanedybde. Sammenlignet med den gennemsnitlige performance for tre førende konkurrentprodukter inden for Sport Touring Radial-segmentet (Michelin Pilot Road 4 GT, Bridgestone T30 Evo, Pirelli Angel GT). Testet af Motorrad Test Center i november 2015 på foranledning af Goodyear Dunlop. Dækstørrelse Fordæk 120/70ZR17 og Bagdæk 180/55ZR17.Testcykel: Yamaha FJR 1300A. Test i kørsel på vej fandt sted på veje med blandet belægning omkring Almeria, Spanien

**Sammenlignet med den gennemsnitlige præstation for fire førende konkurrentprodukter inden for Sport Touring Radial-segmentet (Michelin Pilot Road 4 GT, Bridgestone T30 Evo, Pirelli Angel GT and Metzeler Roadtec Z8 MO). Testet af Motorrad Test Center i januar 2016 på foranledning af Goodyear Dunlop. Dækstørrelse Fordæk 120/70ZR17 og Bagdæk 180/55ZR17.Testcykel: Yamaha FJR 1300A. Testene fandt sted på en testbane på Goodyear Dunlop's Mireval forsøgsområde, Frankrig

*** Kommentarerne stammer fra Motorrad ReifenTest, nr. 13/2016, publiceret i juni 2016.

Emner

Kategorier


Goodyear Dunlop Nordic er en forretningsenhed, der består af otte lande i Baltikum og Norden, med hovedkontor i Stockholm. Goodyear Dunlop Nordic har ca. 140 medarbejdere, og en del af produkttestaktiviteterne er placeret i det nordlige Finland og Sverige. Goodyear- er en af verdens største dækproducenter. Virksomheden beskæftiger ca. 66.000 personer og producerer sine produkter på mere end 49 fabrikker fordelt på 20 lande over hele verden. Dunlop- er en af verdens førende producenter af High Performance- og Ultra High Performance-dæk med en imponerende sejrsrække inden for motorsportern. Dunlops store erfaring inden for racerløb har medført innovative teknologier for dæk udviklet til hverdagsbrug. Samt Fulda, Sava, Kelly och Debica.

Yderligere oplysninger om Goodyear finder du på Goodyear www.goodyear.dkYderligere oplysninger om Dunlop finder du på www.dunlop-tires.dk ellerwww.dunlopmotorcycle.eu.

Kontakt

Jenny Wahlsten

Jenny Wahlsten

Pressekontakt Group Communications Manager Nordic +46 70 203 30 23

Førende i dækinnovation

Goodyear er en af verdens største dækproducenter. Goodyear beskæftiger omkring 71.000 personer og har 55 produktionssteder i 22 lande verden over. Virksomhedens to innovationscentre i Akron, Ohio og Colmar-Berg i Luxembourg arbejder målrettet på at udvikle state-of-the-art-produkter og tjenester, der sætter standarden for teknologi og performance i industrien. For yderligere oplysninger om Goodyear og virksomhedens produkter, se www.goodyear.com/corporate.