Gå til indhold
Fredericia Teater forlænger spilleperioden på PRINSEN AF EGYPTEN i København

Pressemeddelelse -

Fredericia Teater forlænger spilleperioden på PRINSEN AF EGYPTEN i København

Billetsalget går forrygende og har rundet 60.000 solgte billetter forud for københavnerpremieren på Fredericia Teaters PRINSEN AF EGYPTEN den 21. juni på Det Kongelige Teater Gamle Scene. Derfor forlænges spilleperioden med yderligere en uge frem til den 21. juli 2019. Forestillingen kan i København opleves med en helt ny visuel identitet med ny scenografi og ny koreografi, som er særligt udviklet til Gamle Scene. Billetterne til de ekstra forestillinger er i salg nu.

Fredag den 21. juni kan Fredericia Teater præsentere en ny og opdateret udgave af musicalen PRINSEN AF EGYPTEN, som havde verdenspremiere i Fredericia sidste år. 60.000 har allerede købt billet, og det får nu Fredericia Teater til åbne for endnu en uges forestillinger på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Teaterchef Søren Møller udtaler:
”Hvor er det dejligt, at så mange allerede nu har valgt, at de skal se PRINSEN AF EGYPTEN på Det Kongelige Teater til sommer! De kan også roligt glæde sig. Vi kommer med det helt store udtræk, og der kommer til at ske ting på Det Kongelige Teater, som aldrig er set før.”

PRINSEN AF EGYPTEN bliver produceret af Fredericia Teater i Universals musicalformat på baggrund af DreamWorks Animations tegnefilmssucces fra 1998 og kan indtil videre opleves frem til den 21. juli på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Billetter til PRINSEN AF EGYPTEN kan købes på www.prinsenafegypten.dk eller www.fredericiateater.dk.

Kontaktpersoner:
Peter Pishai Storgaard, mail: peter.storgaard@have.dk, mobil: 28 49 33 86

Fakta om PRINSEN AF EGYPTEN:

Det Kgl. Teaters Gamle Scene:
Spilleperiode (dansk): 21. juni 2019 – 21. juli 2019
Tirsdag-torsdag kl. 19.30
Lørdag-søndag kl. 15.00 og kl. 19.30

Billetpriser: kr. 198 – 598 + gebyr. Weekender + 50 kr.
Billetbestilling: www.prinsenafegypten.dk eller www.fredericiateater.dk / tlf. 75 92 25 00 (75 92 25 60)

Rolleliste:

  • Moses: Diluckshan Jeyaratnam
  • Ramses: Lars Mølsted/Oliver Lundqvist
  • Tzipporah: Nadia Abraham
  • Nefertari: Kristine Yde
  • Miriam: Silke Biranell/Maria Skuladottir
  • Jocheved: Samira Alm
  • Dronning Tuya: Anne Fuglsig
  • Aaron: Christoffer Lund Skov
  • Hotep: Søren Bech-Madsen
  • Farao Seti: Mads M. Nielsen
  • Jethro: Runi Lewerissa
  • Unge Miriam: Abigail Baunbæk Wallington/Naomi Victoria Sacara Gulløv
  • Unge Aaron: Theo Brandt/Albert Mahesh Witthoff Groth
  • Ensemble: Romain Fructuoso, Daniel Trelborg Hansen, Astrid Højgaard, Katrine Jenne, Julian Thiesgaard Kellerman, Linda Arunee Charlotte Olufsson, Jacob Prüser, Nadin Reiness, Kristoffer Sass, Maria Skuladottir, Rie Sørensen, Ka Kui Louis Wong
  • Dansere: Matthew Bailey, Morten Daugaard, Rasmus Grant, Rina Nathalie Esther Hirschorn, Giada Luciani, Ernestine Ellen Marie Ruiz
  • Cover Farao Seti og Jethro: Kim Leprévost
  • Swings: Katrine Skovbo, Max-Emil Nissen

Det kreative hold

  • Komponist og tekstforfatter: Stephen Schwartz
  • Manuskript: Philip LaZebnik
  • Koreograf: Lynne Kurdziel Formato
  • Resident director: Bjørg Gamst
  • Kapelmester: Thomas Bay
  • Scenograf: Kevin Depinet
  • Lyddesign: Tim Høyer
  • Lysdesign: Mike Holm
  • LED-programmør: Martin Jensen
  • LED-design: Ja Film
  • Musical Supervisor: Dominick Amendum
  • Koreografassistent: Kim Ace Nielsen
  • Orchestrator: August Eriksmoen
  • Dansk oversættelse: Mads Æbeløe Nielsen og Bjørg Gamst
  • Producent: Fredericia Teater

Profiler:

Stephen Schwartz (komponist og tekstforfatter)
Udover PRINSEN AF EGYPTEN har Stephen Schwartz skrevet tekst og musik til to andre forestillinger, som har haft premiere i Europa: SCHIKANEDER, som i øjeblikket spiller i Wien, og H.C. Andersen-musicalen MIT EVENTYR, som spillede på Gladsaxe Teater i 2005. Sceneudgaven af Disney’s Klokkeren Fra Notre Dame, til hvilken han har skrevet teksterne, havde oprindeligt premiere i Berlin i 1999 og vendte tilbage i 2017 i samme udgave, som har spillet i Fredericia og København. Stephen Schwartz har skrevet tekst og musik til WICKED, som har spillet uafbrudt på Broadway siden 2003, og som ligeledes spiller i London og flere andre steder i verden. Han har også skrevet tekst og musik til bl.a. Pippin, Godspell, Children Of Eden og The Baker’s Wife, og han har skrevet tekster til bl.a. Disney’s Pocahontas og Enchanted, begge med musik af Alan Menken. Han har også skrevet tekster i samarbejde med Leonard Bernstein til Bernsteins MASS. Blandt hans mange priser kan nævnes 3 Oscars, 4 Grammyer og en Tony Award-hæderspris. Læs mere på www.stephenschwartz.com.

Philip LaZebnik (manuskript)
Philip LaZebnik har skrevet manuskript til et utal af tv-serier og spillefilm i Los Angeles og Europa, men er mest kendt for sine manuskripter for Disney og DreamWorks, heriblandt Disney’s Pocahontas og Mulan samt DreamWorks’ Prinsen Af Egypten og The Legend Of El Dorado. Gennem den seneste årrække har Philip LaZebnik boet i Danmark, hvorfra han har skrevet manuskripter til spillefilm og TV over hele Europa og USA. Han har blandt andet skrevet manuskripter til de tre Tempelriddernes Skat-film i Danmark og det engelske manuskript til Asterix And The Vikings og Asterix And The Domain Of The Gods for de franske M6-studier. Han er også manden bag manuskriptet til bl.a. TV2’s julekalender Ludvig Og Julemanden og spillefilmen Emma Og Julemanden: Jagten På Elverdronningens Hjerte. Han har desuden skrevet manuskript og tekster til Harold Faltermeyers Oktoberfest – The Musical og manuskript til Mit Eventyr.

Fredericia Teater
Fredericia Teater er en af landets mest markante institutioner inden for musical- og musikteater. Med mere end 150.000 publikummer på en sæson overgår de storbyerne Aarhus, Aalborg og Odense. Med sin innovative tilgang til at producere vedkommende og banebrydende musicals formår Fredericia Teater at tiltrække et stort publikum fra hele landet. Fredericia Teater er over 130 år gammelt, men teatrets nuværende succesbølge begyndte i 2011, hvor man begyndte udelukkende at opføre musicals, der aldrig før er spillet professionelt i Danmark. Det store nationale gennembrud kom i 2012 med Disney’s Aladdin – The Musical, som ikke kun blev en kolossal succes i Fredericia men også i Operaen i København midt i sommerferien og solgte i alt 100.000 billetter. Siden har teatret vekslet mellem at opføre nye, originale værker som Esaura (2013), Lizzie (2014), Ole Lukøje (2015) og Bleeding Love (2015), danmarkspremierer på relativt ukendte amerikanske musicals som The Last Five Years (2012), The Drowsy Chaperone (2013), Avenue Q (2013) og Young Frankenstein (2014) samt endelig de store nationale blockbuster-forestillinger som Disney’s Den lille havfrue – The Musical (2014 og 110.000 solgte billetter), ShuŸbiŸdua – The Musical(2015/16 og 180.000 solgte billetter), Disney’s Klokkeren fra Notre Dame – The Musical (2016/17 og 160.000 solgte billetter), Seebach (2017/18 og 190.000 solgte billetter), PRINSEN AF EGYPTEN (2018/19 og indtil videre 60.000 solgte billetter) og den aktuelle megasucces Disney’s Tarzan (2018/19 og indtil videre 100.000 solgte billetter). I efteråret 2019 har teatret i samarbejde med Maestro Productions verdenspremiere på She Loves You (indtil videre 30.000 solgte billetter i forsalg).

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Michael Feder

Michael Feder

Pressekontakt Adm. direktør +45 2243 4942
Anja Linnet

Anja Linnet

Pressekontakt COO // Chefrådgiver 22655348
Peter Pishai Storgaard

Peter Pishai Storgaard

Pressekontakt Seniorrådgiver

Emilie Selin

Pressekontakt Seniorrådgiver
Rikke Hesselholt

Rikke Hesselholt

Pressekontakt Seniorrådgiver 28433893
Stine Albrechtsen

Stine Albrechtsen

Pressekontakt Seniorrådgiver & Head of Aarhus

Louise Thuesen

Pressekontakt Seniorrådgiver
Sandra Nynne Vognstrup

Sandra Nynne Vognstrup

Pressekontakt Rådgiver 22863094
Julie Qvick Nielsen

Julie Qvick Nielsen

Pressekontakt Rådgiver
Amalie Søndergaard

Amalie Søndergaard

Pressekontakt Rådgiver 28 58 81 50
Sara Jeppesen

Sara Jeppesen

Pressekontakt Juniorrådgiver
Kathrine Clemmensen

Kathrine Clemmensen

Pressekontakt Juniorrådgiver 22902645

Jesper Bæk Nielsen

Pressekontakt Projektassistent 23270297
Gitte Nikolajsen

Gitte Nikolajsen

Pressekontakt Rådgiver PR & Kommunikation +45 41 42 62 82

Ole Winther

Pressekontakt Chefrådgiver, head of Public Affairs +4551617151
Picasa Emily Askjær Grand

Picasa Emily Askjær Grand

Pressekontakt Juniorrådgiver 30138880
Emma Gerlund

Emma Gerlund

Pressekontakt Projektassistent 61728521
Sofie Ugilt

Sofie Ugilt

Pressekontakt Projektassistent 22518548
Stine Søgaard Røhe

Stine Søgaard Røhe

Pressekontakt Projektassistent 50587303
Maya Fernel

Maya Fernel

Pressekontakt Projektassistent 40153551

Om os

For os handler kommunikation ikke blot om at råbe højt, eller om for enhver pris at trænge igennem lydmuren i et tiltagende kaotisk mediebillede.

For os handler kommunikation om troværdighed. Om substans. Om at sætte dagsordener. Inden for kulturens verden, i erhvervslivet, i politisk sammenhæng – og i samfundet som helhed.

Vi favner bredt i vores opgaveportefølje, og vores spidskompetencer ligger inden for udvikling af storytelling, strategisk udvikling af brands, oplevelsesbaseret kommunikation og den direkte kontakt med medierne.

Tre årtiers erfaring har gjort os til et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, og på årsbasis gennemfører vi 150 projekter.

Vi kvalificerer vores samarbejdspartneres historier og sikrer dem gennemslagskraft i offentligheden. Vi folkeliggør substansen, og vi sikrer mediernes interesse for både det brede og det smalle. Vi navigerer sikkert og målrettet gennem medielandskabet, og vi er garant for synlighed, der skaber merværdi – og gør en forskel.

HAVE Kommunikation
Hillerødgade 30 B
2200 København N
Danmark