Gå til indhold
Tennis hjalp Martin Jørgensen (i midten) gennem en kræftsygdom. Derfor vil han slå et slag for vigtigheden af at dyrke sport. Tv. Thomas Rosenmejer og th. Michael Mortensen, som også deltager 29. januar.
Tennis hjalp Martin Jørgensen (i midten) gennem en kræftsygdom. Derfor vil han slå et slag for vigtigheden af at dyrke sport. Tv. Thomas Rosenmejer og th. Michael Mortensen, som også deltager 29. januar.

Pressemeddelelse -

Sportsstjerner i musikalsk talkshow

»Happy Allstars – med Martin Jørgensen« håber at samle én million kroner ind til børn og unge berørt af kræft– og samtidig slå et slag for, hvor vigtigt det er at dyrke sport.

- Det bliver et musikalsk talkshow om et alvorligt emne – men det er vigtigt at kunne grine alligevel!

Sådan lyder introduktionen fra Martin Jørgensen, som har sat en stribe sportsfolk og musikere stævne onsdag 29. januar i arenaen Royal Stage i Hillerød under overskriften »Happy Allstars – med Martin Jørgensen«:

- Jeg håber sidst på aftenen at kunne overrække en check på én million kroner til Kræftens Bekæmpelseskampagne »Kræft er ikke for børn«, siger Martin Jørgensen med stor optimisme.

Gæsterne denne aften – hvoraf flere undervejs bliver interviewet på scenen af sportsjournalist Morten Ankerdal – er: Cykelrytteren Brian Holm, håndboldspillerne Hans Lindberg og Daniel Svensson, tennisspillerne Tine Scheuer-Larsen, Frederik Løchte Nielsen og Michael Mortensen, samt badmintonspillerne Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus. De musikalske indslag leveres af sangerne Allan Mortensen og Jakob Sveistrup samt Klassens Tykke Dreng og MegaJam, og Anders Matthesen underholder mindst en halv time med uddrag fra showet »Anden bringer ud«.

Sport hjalp ham gennem kræftsygdom
Hvordan hænger kræft og sport så sammen? Fælles for mange af de deltagende sportsfolk er, at de har haft kræft tæt inde på livet – og det samme har Martin Jørgensen, som i 33 år med stor begejstring har spillet tennis:

- Jeg fik konstateret kræft tidligere på året, og lægerne sagde, at en vigtig grund til, at jeg klarede den var, at jeg dyrkede sport. Derfor vil jeg også gerne sætte fokus på, at det er vigtigt at dyrke sport og hvor mange dejlige stunder, det giver, siger han.

Martin Jørgensen understreger, at det ikke skal være et »ynkeshow«, men en positiv aften, der kan være med til at skabe optimisme:

- Budgettet er på 0-kroner – Royal Stage låner vi gratis og alle medvirkende foran og bag scenen gør det gratis. Og når publikum går hjem efter tre timer ved de, at de har bidraget til et godt formål – og at alle de 495 kroner, en billet koster, ubeskåret går til »Kræft er ikke for børn«, siger Martin Jørgensen.

Udover billetindtægterne er han også ved at samle genstande ind fra sportsstjerner og musikere, ting, som senere vil blive sat til salg på en online og/eller silent auktion.

»Happy Allstars – med Martin Jørgensen«: onsdag 29. januar kl. 19-22, Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 Hillerød. Billetter: fra 495 kr. hos Billetlugen.dk. Læs mere her: http://livehappy.dk

Yderligere information:
Martin Jørgensen, martin_tronier@hotmail.com – 50 69 87 69.

Billedtekst/ Tennis hjalp Martin Jørgensen (i midten) gennem en kræftsygdom. Derfor vil han slå et slag for vigtigheden af at dyrke sport. Tv. Thomas Rosenmejer og th. Michael Mortensen, som også deltager 29. januar.

Emner

Kontakt

Michael Feder

Michael Feder

Pressekontakt Adm. direktør +45 2243 4942

Om os

For os handler kommunikation ikke blot om at råbe højt, eller om for enhver pris at trænge igennem lydmuren i et tiltagende kaotisk mediebillede.

For os handler kommunikation om troværdighed. Om substans. Om at sætte dagsordener. Inden for kulturens verden, i erhvervslivet, i politisk sammenhæng – og i samfundet som helhed.

Vi favner bredt i vores opgaveportefølje, og vores spidskompetencer ligger inden for udvikling af storytelling, strategisk udvikling af brands, oplevelsesbaseret kommunikation og den direkte kontakt med medierne.

Tre årtiers erfaring har gjort os til et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, og på årsbasis gennemfører vi 150 projekter.

Vi kvalificerer vores samarbejdspartneres historier og sikrer dem gennemslagskraft i offentligheden. Vi folkeliggør substansen, og vi sikrer mediernes interesse for både det brede og det smalle. Vi navigerer sikkert og målrettet gennem medielandskabet, og vi er garant for synlighed, der skaber merværdi – og gør en forskel.

HAVE Kommunikation
Hillerødgade 30 B
2200 København N
Danmark