Gå til indhold
Thomas Bo Larsen skal spille Stewart Stardust i TERKEL THE MOTHERFÅRKING MUSICAL

Pressemeddelelse -

Thomas Bo Larsen skal spille Stewart Stardust i TERKEL THE MOTHERFÅRKING MUSICAL

Anders Matthesens ikoniserede kultfigur Stewart Stardust – hvis borgerlige navn er Stewart Felfoss Stenstrøm Stardust jr. – får nyt liv på de skrå brædder i forårets store musical TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL. Stewart Stardust er især kendt fra julekalenderen Jul på Vesterbro og radioføljetonen og tegnefilmen Terkel i Knibe, og nu får han også en særdeles fremtrædende rolle i musicalversionen af den populære tegnefilm.

Langkjær Entertainment og Live Nation kan i dag offentliggør, at det bliver selveste Thomas Bo Larsen, der skal lægge krop, stemme og sjæl til den dybt alkoholiserede bolværksmatros, som samtidig er Terkels grandonkel. Han skal spille sammen med bl.a. Martin Brygman som Arne Nougatgren og Clemens som Jason. Det øvrige cast offentliggøres løbende.

Hos forestillingens producenter Langkjær Entertainment og Live Nation er der stor glæde over, at det er lykkedes at sikre Thomas Bo Larsen i den ikoniske rolle.

Executive Kreative Producent, Thomas Langkjær, fra Langkjær Entertainment udtaler:
- Vi er vildt glade for Thomas Bo Larsens ”ja”. Thomas har den der naturlige gavflabethed, der gør ham yderst oplagt til rollen som Stewart Stardust. Men Thomas er samtidig en fantastisk dygtig og karismatisk skuespiller, så han kommer ikke til at lave en 100% kopi af Anders Matthesens figur, men vil fremelske sin version af Stewart Stardust tilsat Thomas Bo Larsens særlige charme og vildskab.

Se video med Thomas Bo Larsen som Stewart Stardust her:
https://www.youtube.com/watch?v=l1zYGVtVang&feature=youtu.be

Videoen downloades her:
https://wetransfer.com/downloads/d8e30d973a7651ef10bef9157d1f0ce020180825155603/a9f5ef5e44e237affbfa7b428179c49820180825155603/b3dd16

En rutineret skuespiller med speciale i drengerøv
Thomas Bo Larsen har talrige roller som småkriminel drengerøv på sit lange CV, hvorfor han med stor sandsynlighed vil kunne spille en overbevisende Stewart Stardust. Han blev uddannet skuespiller fra Odense Teaterskole i 1991 og har mange års erfaring på de skrå brædder. I løbet af Thomas Bos lange karriere har han medvirket i et utal af teateropsætninger på blandt andet Østre Gasværk Teater, Aveny-T og Det Kongelige Teater. Det store gennembrud fik Lars i 1993, hvor han medvirkede i Thomas Vinterbergs afgangsfilm Sidste omgang, hvor han spillede den leukæmiramte, småkriminelle rod Lars. Siden da har Thomas Bo været på rollelisten i alle Thomas Vinterbergs danske film samt et utal af andre film. Også på TV har Thomas Bo haft store roller, og hans medvirken i tv-serien Bedrag på DR, udløste i 2017 en Robert for årets mandlige tv-hovedrolle.

Om musicalen
Terkel i Knibe bleven milepæl i moderne dansk filmhistorie, og succesen var ikke til at tage fejl af med mere end 375.000 solgte biografbilletter. En tegnefilm, der helt usædvanligt både var for børn, teenagere og voksne. Nu kommer filmen som original ny dansk musical, der bliver mindst lige så sjov, grov, respektløs og komplet politisk ukorrekt som filmen. I TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL bliver publikum forkælet med vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker, et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen, fed musik med både nye sange og sange fra filmen samt en kreativ iscenesættelse, der blander brug af dukker og skuespillere i en scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi.

Stærke kræfter bag forestillingen
Executive Kreativ Producent Thomas Langkjær fra Langkjær Entertainment og Live Nation producerer TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL sammen med Clemens. Forestillingen instrueres af Nikolaj Cederholm, medskaberen af Dr Dante og manden bag en perlerække spektakulære, succesfulde teaterkoncerter. Med sig på holdet har han sin faste koreograf Anja Gaardbo, mens kostumerne lægges i hænderne på Line Bech.

TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal 14. februar næste år og derefter skal på turné landet rundt til Holstebro, Aalborg, Aarhus, Odense og Vejle. Billetsalget er i gang!

Læs mere på www.terkelthemusical.dk

Se bagest:

  • Fakta om TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL
  • Profiler

For yderligere information, kontakt undertegnede.

Med venlig hilsen
Have Kommunikation
Tlf. 33252107

Kontakt:
Michael Feder
Mobil: 22434942
Mail: michael@have.dk

Holdet bag:

  • Musicalen er baseret på Anders Matthesens Terkel i knibe (filmens manuskript: Mette Heeno.)
  • Manuskript og musik: Clemens (sange fra filmen er skrevet af Anders Matthesen)
  • Instruktør: Nikolaj Cederholm
  • Koreograf: Anja Gaardbo
  • Kostumedesign: Line Bech
  • Executive Kreativ Producent: Thomas Langkjær
  • Producenter: Live Nation, Langkjær Entertainment og Clemens

Cast (offentliggjort indtil nu):

  • Arne Nougatgren: Martin Brygmann
  • Jason: Clemens
  • Stewart Stardust: Thomas Bo Larsen

Fakta:
Premiere:

  • 14. februar 2019 i Tivolis Koncertsal

Spilleperiode:

  • København: Koncertsalen, Tivoli (14. februar – 24. marts 2019 ). Billetbestilling: Ticketmaster.dk
  • Holstebro: Black Box Theatre i Musikteatret Holstebro (11.-18. april 2019). Billetbestilling: Billetten.dk, www.musikteatret.dk eller tlf. 96 11 79 79.
  • Aalborg: Aalborg Kongres & Kultur Center (24.-28. april 2019). Billetbestilling: www.akkc.dk og tlf. 99 35 55 66.
  • Aarhus: Hermans (30. april-12. maj 2019). Billetbestilling: Ticketmaster.dk
  • Odense: Odeon (14.-18. maj 2019). Billetbestilling: Ticketmaster.dk
  • Vejle: Vejle Musikteater (22.-26. maj 2019). Billetbestilling: www.vejlemusikteater.billetten.dk

Handlingen
Terkel går stadig i 6.A sammen med sine klassekammerater Jason, Sten, Saki, Silas, Johanna og Dorit m.fl. Men tidsbilledet er flyttet til 2019. Offentlige besparelser og skolebørnenes daglige hærgen har gjort, at Terkels skole, Kastanjevangen Skole, ikke er blevet istandsat siden sidst vi mødte Terkel. Og den er altså noget faldefærdig. En dag i Arnes musiktime, hvor Terkel må nøjes med en triangel, spiller Jason en vild trommesolo. Jasons trommespil begrænser sig ikke kun til trommesættet, men fortsætter ud over lærerens skrivebord, væggen, skabet, vinduerne, instrumenterne, lamperne og en faldstamme. Alt med lyd i. Faldstammen, der er ligeså forfalden som resten af Kastanjevangen Skole river sig løs og rammer Terkel i baghovedet, så han besvimer. Her starter Terkels mareridt, som vi kender det. Hvor han bliver hjemsøgt af dårlig samvittighed, skolens bøller, psykotiske veganere, Dorits spøgelse og endda sine egne forældre… 

Emner

Kategorier

Kontakt

Michael Feder

Michael Feder

Pressekontakt Adm. direktør +45 2243 4942
Anja Linnet

Anja Linnet

Pressekontakt COO // Chefrådgiver 22655348
Peter Pishai Storgaard

Peter Pishai Storgaard

Pressekontakt Seniorrådgiver

Emilie Selin

Pressekontakt Seniorrådgiver
Rikke Hesselholt

Rikke Hesselholt

Pressekontakt Seniorrådgiver 28433893
Stine Albrechtsen

Stine Albrechtsen

Pressekontakt Seniorrådgiver & Head of Aarhus

Louise Thuesen

Pressekontakt Seniorrådgiver
Sandra Nynne Vognstrup

Sandra Nynne Vognstrup

Pressekontakt Rådgiver 22863094
Julie Qvick Nielsen

Julie Qvick Nielsen

Pressekontakt Rådgiver
Amalie Søndergaard

Amalie Søndergaard

Pressekontakt Rådgiver 28 58 81 50
Sara Jeppesen

Sara Jeppesen

Pressekontakt Juniorrådgiver
Kathrine Clemmensen

Kathrine Clemmensen

Pressekontakt Juniorrådgiver 22902645

Jesper Bæk Nielsen

Pressekontakt Projektassistent 23270297
Gitte Nikolajsen

Gitte Nikolajsen

Pressekontakt Rådgiver PR & Kommunikation +45 41 42 62 82

Ole Winther

Pressekontakt Chefrådgiver, head of Public Affairs +4551617151
Picasa Emily Askjær Grand

Picasa Emily Askjær Grand

Pressekontakt Juniorrådgiver 30138880
Emma Gerlund

Emma Gerlund

Pressekontakt Projektassistent 61728521
Sofie Ugilt

Sofie Ugilt

Pressekontakt Projektassistent 22518548
Stine Søgaard Røhe

Stine Søgaard Røhe

Pressekontakt Projektassistent 50587303
Maya Fernel

Maya Fernel

Pressekontakt Projektassistent 40153551

Om os

For os handler kommunikation ikke blot om at råbe højt, eller om for enhver pris at trænge igennem lydmuren i et tiltagende kaotisk mediebillede.

For os handler kommunikation om troværdighed. Om substans. Om at sætte dagsordener. Inden for kulturens verden, i erhvervslivet, i politisk sammenhæng – og i samfundet som helhed.

Vi favner bredt i vores opgaveportefølje, og vores spidskompetencer ligger inden for udvikling af storytelling, strategisk udvikling af brands, oplevelsesbaseret kommunikation og den direkte kontakt med medierne.

Tre årtiers erfaring har gjort os til et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, og på årsbasis gennemfører vi 150 projekter.

Vi kvalificerer vores samarbejdspartneres historier og sikrer dem gennemslagskraft i offentligheden. Vi folkeliggør substansen, og vi sikrer mediernes interesse for både det brede og det smalle. Vi navigerer sikkert og målrettet gennem medielandskabet, og vi er garant for synlighed, der skaber merværdi – og gør en forskel.

HAVE Kommunikation
Hillerødgade 30 B
2200 København N
Danmark