Nyhed -

Bløde sarte pasteller

Med udsigt til lysere tider, oplever mange, at lysten til at pifte boligen op ofte bliver større. Og i dette forår kan vi byde velkommen til de mange fine pastelfarver, som giver indretningen et blødt og behageligt udtryk.

At komme ind i et farverigt hjem er altid en skøn og til tider anderledes oplevelser. Men er du ikke til de helt skrappe farver, er det i dette forår, du skal investere i nyt boligtilbehør. Foråret byder nemlig på masser af pastelfarver, som med stor succes kan kombineres på kryds og tværs og ved at lade farverne indgå i indretningen skaber du nemt en fornemmelse af forår.

Hvis du synes, det bliver for meget pastel at indrette f.eks. stuen med en sofa i en lækker rosa farve, kan du nemt starte med små investeringer som lysestager og vaser og lade dem indgå i et stilleben eller du kan pifte din sofa op med nye puder og plaid i skønne pasteller.

De bløde pastelfarver spiller utroligt godt sammen med de mange fine organiske former, der pryder boligtrenden lige nu. Og i kombination med hvidt, lyst træ eller måske et jutetæppe skabes den helt rette harmoniske og hyggelige stemning.

Mulighederne for at pynte op i stuen og gøre den forårsklar er mange, så det er bare med at gå på opdagelse i ILVA bolighusene, som bugner af skønne muligheder.

1. Decent vase 199.-
2. Isidordecofade. Sæt á tre stk. 249.-
3. Kefalysestage. Fås i flere farver. 59.-
4. Athea plaid. Fås i flere farver. 249.-
5. Hedmarkpudebetræk. 149.-
6. Divani 3 pers. sofa inkl. puf. Fås i flere farver. 5.999.-
7. Joye tæppeløber. Fås i flere farver 149.-
8.Selma lænestol. 3.599.-
9. Essas vase fra 159.-
10. Sonapendel. Ekskl. pære. 599.-
11. Picakasse. Fås i flere farver. 79.-

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

Kategorier

  • ss22
  • boligtilbehør2022

Kontakt

Betina Olsen

Pressekontakt PR- og marketingkoordinator 52149156