Nyhed -

Fra genbrugsplast til tekstil

I 1990´erne kom bæredygtighed på dagsordenen som et supplement til klimaforandringerne og op igennem årerne er vi blevet meget bevidste omkring nødvendigheden af genanvendelse, hvorfor affaldssortering er blevet en naturlig del af vores hverdag. Denne indstilling til bæredygtighed vinder også i stor stil frem i møbelbranchen.

Hos ILVA prioriteres det højt at kunne tilbyde så mange produkter som muligt, i så miljørigtige materialer som muligt. Dette efterår er Agir sofaen blot ét af ILVAS svar på møbler med bæredygtigt møbeltekstil. Sofaen er betrukket med Soil tekstil, der er et bæredygtigt materiale fremstillet af 60% genanvendte plastflasker, som under hele produktionen er bearbejdet med størst muligt hensyn til miljøet, hvilket gør det helt unikt.

Soil tekstilet har en fin vævet struktur og er yderst velegnet til såvel sofaer, spisestuestole, senge og sengegavle. Det unikke og miljøvenlige materiale har desuden en høj slidstyrke, så du kan med god samvittighed købe en sofa, der er iklædt Soil, velvidende at den vil holde mange år ud i fremtiden. Det bløde tekstil fås desuden i en bred vifte af trendy og kommercielle farver og ILVA er derved med til at gøre det bæredygtige valg nemmere.

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

Kontakt

Betina Olsen

Pressekontakt PR- og marketingkoordinator 52149156