Gå til indhold
 Vores 10 bedste tips til dig, der skal planlægge og indrette små badeværelser

Blogindlæg -

Vores 10 bedste tips til dig, der skal planlægge og indrette små badeværelser

At planlægge og indrette små badeværelser og formå at skabe et sted til afslapning, samtidig med at den begrænsede plads skal kunne rumme næsten alt, ja, det er en udfordring!

Her kan du tage del i vores 10 bedste tips til, hvordan du udnytter pladsen i små badeværelser – med usædvanligt smarte badeværelsesmøbler og bruseløsninger skabt til de mindste badeværelser.

1. Vælg et lille men rummeligt møbel

Lad dig ikke narre af et beskedent ydre - selv et lille møbel kan overraske med masser af plads. I vores møbelserier AIR, GRAND og VISKAN finder du møbler i bredden 40 cm og opad, med skuffer eller låger i forskellige højder og dybder. Vælg også spejlskabe og opbevaringer i samme serie.

2. Fokusere på indersiden

I små badeværelser bliver funktionen og pladsen inde i møblerne ekstra vigtigt. Alle vores møbler kommer med to små opbevaringsenheder i egetræ, der hjælper dig med at holde styr på børster og hårbånd, der ellers har en tendens til at blive væk. I spejlskabet – det lille badeværelses bedste ven – er der flere smarte funktioner til en organiseret tilværelse, f.eks. magnet og skjult stikkontakt.

3. Vælg det rigtige badeværelsesspejl

Et godt badeværelsesspejl eller spejlskab får det lille badeværelse til at føles større og mere luftigt. Effektiv belysning i kombination med smart opbevaring bag spejlglasset er et vindende koncept. På mange af vores spejle og spejlskabe kan du også indstille både lysstyrke og lystemperatur præcis, som du ønsker det.

4. Valg af bruseløsninger til små badeværelser

Tænk lidt ekstra, når du skal vælger en bruseløsning til dit lille badeværelse. Måske er der en mere optimal løsning, end den du først havde tænkte på. Brug vores bruseguide til at finde den rigtige løsning til dig og dit badeværelse.

5. Vælg en bruseløsning med foldedøre

I små badeværelser er det naturligt, at badekarret må give pladsen til bruseløsningen, og her har du enhver mulighed for at skabe en bruseløsning, der både er æstetisk tiltalende og pladsbesparende på samme tid. Specielt optimeret til det lille badeværelse er de praktiske sammenfoldelige bruseløsninger i LINC Flex.

6. Skab en niche

At skabe en niche i badeværelset kan give ufattelige mange muligheder. Med en bruseløsning på den ene side og for eksempel et toilet på den anden side kan du få plads med mere på et overraskende lille område. Hvis du vælger en bruseløsning med foldedøre fra vores LINC Flex serie er det nok, at nichen er 580 mm bred, for at du uden problemer kan komme ind og ud!

7. Udnyt loftshøjden

Et bruseglas, der strækker sig fra gulv til loft, afgrænser det lille badeværelse og giver en forstørrende fornemmelse, se modellerne med "Plus" i navnet i bruserserierne EDGE, ARC og EPIC. Ved at skabe højdeforskelle i loftet skaber du dybde og dynamik i det lille badeværelse.

8. Lad ikke vinduet stoppe dig

En tilbagevendende hindring i mange af vores kunders badeværelsesplaner er det vindue, der altid synes at være i vejen for små badeværelser. LINC Monument er navnet på brusehjørnet, som du kan montere i en stort set valgfri afstand fra hjørnet. En utrolig alsidig bruseløsning, der fungerer i de fleste badeværelser.

9. Den lodrette håndklædetørrere

Når gulv- og vægplads er begrænset på siderne af badeværelset – så byg på højden i stedet for, men vores ikoniske håndklædetørrerne LINE og BOW med deres elegante lange og smalle udtryk. De tørrer håndklædet mindst lige så effektivt som en traditionel model og har samtidigt et lavt energiforbrug.


10. Smart opbevaring i bruseren

I små badeværelser bliver det vigtigere end nogensinde før, at optimere opbevaring - selv inde i bruseren. For hvem vil virkelig snuble over shampoo-flasker på gulvet? Oplev vores smarte opbevaringsløsninger og maksimer bruseløsningen.

Læs hele rapporten her: Små badeværelser

Emner

Skandinaviske badeværelser

INR står for svenskproducerede bruseløsninger og badmøbler i skandinavisk design, der skaber forudsætninger for et behageligt og personligt badeværelse lige til dig.

INR
Kosterögatan 15
21124 Malmö
Sweden
Besøg vores andre nyhedsrum