Nyhed -

Stylistens tip: Botanic

Planter, planter og flere planter! Mange planter i indretningen giver stemning og et godt miljø. Sæt planter i forskellige former og faconer – fra de florlette til de bastante – sammen med naturlige farver og naturens materialer, som marmor, træ, læder og keramik.

I køkkenet skal du naturligvis have spiselige planter. Udover krydderurterne kan det være rød skovsyre eller stedmoderplanter, som fx bruges som anderledes pynt på salaten. Sæt flere planter i forskellige størrelser sammen i en gruppe på en bakke af marmor eller i en klynge med keramik og glas i grønne nuancer.

17 stærke nyheder til stærke priser

Nu vil vi have mere kant i køkkenet med markante træstrukturer eller silkebløde overflader. Nuancerne spænder fra de lyse og nordiske farver til de maskulint mørke, som vi kommer til at se meget mere til.

Se stylistens favoritter og skab selv stilen i dit køkken med JKE Designs nyhed Pisa Drivtømmer og White Structure bordplade. De viste fliser er fra Flisestudiet. Boks med grønt låg er fra The Oak Men, og glastallerken og skærebrætter er fra Muubs. Service er fra House Doctor. Marmorfadet er fra Nordstjerne, og kande og urtepotte uden plante fra Illums Bolighus. Urtepotterne med planter er privateje.

Related links

Emner

  • Design

Kategorier

  • trends
  • køkken design
  • køkken

Kontakt

Helle Fyllgraf

Pressekontakt Marketingsdirektør +45 31 57 46 00

Relateret materiale