Nyhed -

Littratur LIVE: Englands krimidronning Elly Griffiths i samtale med Lone Theils

Oplev den engelske krimidronning Elly Griffiths til ’litteratur live’ på Kulturværftet den 4. april

I april kan du møde en af Englands elskede og mest læste krimiforfattere, Elly Griffiths på Kulturværftet.

Særligt de seneste år har læserne i Helsingør fået øjnene op for den talentfule forfatter, og hendes popularitet bliver kun ved med at stige. Fra at være den 19. mest udlånte forfatter i 2019, er Elly Griffiths foreløbigt den mest lånte forfatter inden for voksenlitteratur i 2022.

Nu besøger hun Danmark i forbindelse med, at hendes seneste krimiroman Den mørke engel udkommer på dansk.

Den mørke engel er Elly Griffiths tiende i rækken om den elskelige arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, der hjælper kriminalkommissær Harry Nelson med at opklare mord i Nordfolks tågede marskland.

Denne aften på Kulturværftet kan du høre Elly Griffiths i samtale med tidligere udenrigskorrespondent og danske krimiforfatter Lone Theils, når hun folder sit fantastiske og yderst produktive forfatterskab ud - og kommer ind på de stærke personskildringer, hun har med i sine romaner.

"Vi glæder os til at få besøg af Elly Griffiths, for læserne i Helsingør er vilde med hende. Og det er der god grund til. Hun er nemlig en begavet og meget vidende forfatter, der har sans for at skrive veldrejede krimiplots. Og så rummer hendes bøger et virkelig fint persongalleri, og de udgør en stor del af handlingen. Samtidig formår Griffiths med en charmerende britisk selvironi og humor at vise mennesket bag med alle dets fejl - men hun gør det altid på en kærlig måde. Derfor bliver personerne i hendes bøger nogle, som man ikke kan andet end at holde af, siger litteraturkonsulent på Helsingør Kommunes Biblioteker Gro Frank Rasmussen.

    Litteratur Live med Elly Griffiths er er et samarbejde mellem Kulturværftet og Helsingør Kommunes Biblioteker.

    Litteratur Live med Elly Griffiths

    4. april 19:00 - 20:00

    Kulturværftet Lille Scene

    Pris100 kr.

    Køb billet på www.kuto.dk

    Emner

    Kategorier

    Regions

    Emner

    • Kunst, kultur, underholdning

    Regions

    • Hovedstaden

    Kontakt

    Anne Borg

    Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423