Pressemeddelelse -

CLICK Festival: INVITATION TIL PRESSEMØDE

INVITATION TIL PRESSEMØDE

MANDAG DEN 30. APRIL 2018, KL. 12.00—13.00

HAL 14, NY KRONBORGVEJ 10 i HELSINGØR

8. udgave af Helsingørs internationale festival for samtidskunst, CLICK Festival, nærmer sig, og i den forbindelse vil vi gerne invitere dig til de gamle værftshaller i Helsingør og præsentere årets tema og lineup.

XENO – at blive ét med det andet

CLICK Festival, der finder sted 19. - 20. maj, adresserer i år radikale, nye ideer og teorier, hvor den vestlige selvopfattelse udfordres på alle parametre. Nye partnerskaber er i fokus mellem mennesket og dets omgivelser – både vores relationer til hinanden, til det biologiske liv i og omkring os, til de arter, vi deler verden med, og den teknologi, som for længst er blevet en integreret del af os. Dette afspejles også i festivalens lineup af talks, koncerter, performances, workshops, litteratur og installationer, hvor en række markante danske og internationale kunstnere på forskellig vis behandler vores forhold til naturen, til ’fremmede’ livsformer og til ’det andet’, bl.a. gennem bioart og AI. 

Svar udbedes senest 25. april

Vi håber, at du har tid og lyst til at komme og høre meget mere om årets festival - og ser frem til at høre fra dig senest den 25. april via mailen abo03@helsingor.dk til presseansvarlig Anne Borg. 

@clickfestival

clickfestival.dk

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • click festival
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423