Pressemeddelelse -

Electric Guitars feat. Sanne Salomonsen på Kulturværftet 7. november

Rock med rock på

Landets ukronede guitarhelte har slået pjalter, læderbukser og støvler sammen med landet kronede rockmama, Sanne Salomonsen. Resultatet vil glæde fans af klassisk rock og Sannes rockede bagkatalog.

Sidste år genoplivede de to guitar-ekvilibrister, Søren Andersen og Mika Vandborg, Electric Guitars efter en kort pause. Efterfølgende spillede de sammen med Sanne Salomonsen til støttearrangementet ’Rock For Hjemløse’ og det stod klart, at de alle tre ønskede at tage samarbejdet et skridt videre:

– Hele idéen med at spille sammen er sprunget ud af den rå energi på scenen og et ønske om at lave en helt speciel tour sammen, fortæller Søren Andersen.

Til koncerten kan man høre sange fra Electric Guitars’ tre albums og fra Sannes. Om samarbejdet også vil kaste ny musik af sig, er for tidligt at sige.

Electric Guitars er Mika Vandborg (guitar, vokal), Søren Andersen (guitar, vokal), Morten Hellborn (trommer, kor) og Peter Kjøbsted (bas, kor).

Praktisk information: 

Tid: Lørdag den7. november 2020 20.00

Sted: Kulturværftet / Store Scene, Allegade 2 i Helsingør 

Billetter: 270 kr. på www.kuto.dk

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • sanne salomonsen
  • kulturværftet
  • electric guitars

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423