Pressemeddelelse -

Lisa Nilsson i koncert på Kulturværftet den 6. november

Sammen med guitaristerne Mattias Torell og Mats Bergström gæster en af Sveriges helt store sangere gennem tiden – Lisa Nilsson – Kulturværftet fredag den 6. november.

Publikum kan glæde sig til en sætliste, der tager udgangspunkt i Lisas solide skattekammer af musikalske klassikere fremført i nye arrangementer og fortolkninger, og som spænder over svenske viser, jazz og brasiliansk bossa nova.

Mattias Torell har turneret med Lisa Nilsson siden indspilningen af gennembruds-udgivelsen Himlen Runt Hörnet fra 1992. Torell er også medkomponist på flere af Nilssons sange.

Mats Bergström og Lisa Nilsson har spillet sammen i flere forskellige sammenhænge og er ligeledes begge medlemmer af prisudvalget for Olle Adolphsons Minnespris.

Det er første gang, at Nilsson giver koncert på Kulturværftet, og koncerten er skabt som en del af det dansk-svenske samarbejde med The Tivoli i Helsingborg.

Tid: Fredag den 6. november kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2 i Helsingør Kommune

Billetter: 450 kr. inkl. gebyr på kuto.dk

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • lisa nilsson
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423