Pressemeddelelse -

Mr. BIG + The Answer og Faster Pussycat på lørdag i Helsingør

Når Mr. BIG giver koncert på Kulturværftet nu på lørdag den 4. november, kan publikum forvente teknisk virtuositet i verdensklasse kombineret med ægte spille-glæde.

Billy Sheehan dannede bandet i 1988, og han er en kultfigur i både bas- og guitarkredse. Han var ligeværdig sidemand for Steve Vai i den originale David Lee Roth Band-holdopstilling, hvor Sheehan blev kåret som verdens bedste rockbassist af magasinet Guitar Players læsere hele fem gange!

En af verdens hurtigste og dygtigste guitarister Paul Gilbert slår guitarstrengene an. Gilbert har bl.a. turneret som del af G3 Tour, der er organiseret af guitarist Joe Satriani og med John Petrucci (Dream Theater) som den tredje i denne G3 Tour konstellation.

Det er derfor ikke uden grund, at bandet er kendt for at spille hurtigt, pulserende og overdrevent teknisk svært.

Bandet vil spille alle deres hits fra 80/90/00'erne og numre fra det nye album Defying Gravity, der udkom i juli i år og naturligvis med Eric Martins karakteristiske stemme i front.

Det er nemlig den dag i dag det samme firkløver, som udgør Mr. BIG omend den oprindelige trommeslager Pat Torpey pga. helbredet kun er med på sidelinjen. 

Special guests: The Answer + Faster Pussycat

Band: Eric Martin (vokal), Paul Gilbert (guitar), Billy Sheehan (bas guitar) og Matt Starr (tour trommer).

Videoer Mr. BIG:

To Be With You: https://youtu.be/5QD5n98R_nk?list=PL27A980D753094328
Wild World: https://youtu.be/31k_DB8KVQM
Single fra nye album - Everybody Needs a Little Trouble: https://youtu.be/k2XbrucOnC8

Bemærk: Både den originale trommeslager Pat Torpey og den turnerende trommeslager Matt Starr er med på videoen. Pat Torpey har Parkinsons syge og spiller ikke mere, men han er stadig en del af bandet, og er bl.a. med i studiet og på videoen her.

Lørdag 4. nov. / Fra kl. 19.00 / Kulturværftet / Store Scene / 365 kr. inkl. gebyr / Ståpladser

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423

Relateret materiale