Pressemeddelelse -

Smag på efterårsferien - på Kulturværftet & Toldkammeret

Har du lyst til at krydre efterårsferien med madoplevelser? Mad og råvarer er i centrum i efterårsferien på Kulturværftet og Toldkammeret. Her byder programmet på alt fra sanketure, fællesspisning og krabbefiskeri til madlavning og spil-og-spis-aftener. Naturligvis står den også på masser af musik, kreative workshops og lyttesalon. Se hele programmet på kuto.dk/efteraar

Madlavning og sanketure

Tag med ud i naturen, når vi sammen med sankeinstruktør, Mette Maulitz fra Sanketossen går på sanketur og efterfølgende sammen tilbereder og spiser fangsten. Sanketur, mandag 17. okt. Kom med i køkkenet inden Fællesspisningen og få tips, tricks og køkkenhacks. I efterårsferien dykker vi ned i en rigtig efterårsklassikker, når vi tager et kig ind i verdenen af svampe. Vild Mad, tirsdag 18. okt.

Krabbefiskeri og efterfølgende suppe

Glæd jer til en van(d)vittig sjov og hyggelig dag på havnefronten ved Kulturværftet, når vi i samarbejde med Øresundsakvariet først fanger krabber og siden laver krabbesuppe på bålfad. Entreen er gratis. Krabbefangst & krabbesuppe, onsdag 19. okt. Hverdagsaftener er fællesspisningen rammen om hyggelig mad og samvær i Toldkammeret. Prøv også Spil & Spis, hvor der er brætspil efter fællesspisningen. Spil & Spis, torsdag 20. okt.

Tegn, mal og re-design

Tag familien under armen og mal flotte dot-mandalaer på gamle LP’er eller natursten. I Toldkammerets store sal dækker vi op med maling, LP’er og masser af hygge, til en sjov og meditativ maleaktivitet. Mandala-workshop, tirsdag 18. okt. Skal den gamle frakke forvandles til en taske? Eller bukserne pyntes på ny? Til Re-design-søndag er det kun kreativiteten, der sætter rammerne for håndarbejdet. Re-design søndag, 23. okt.

Koncertnostalgi og danseaften

Der er genhør med musikalske klassikere på flere planer i efterårsferien. Dodo & The Dodo’s, Drori Hansen Furniture og Marie Key står for koncerterne, og til Instant Disco sikrer DJ Henrik Milling masser af disco-hits, når der skal danses. Og er man til endnu mere langtidsholdbar musik-nostalgi, så er Vinylmessen i Toldkammeret et sikkert valg. Dodo & The Dodo’s, lørdag 15. okt., Marie Key, torsdag 20. okt., Drori Hansen Furniture, lørdag 22. okt., Vinylmesse, 30. okt.

Faktaboks:

Find hele efterårferie-programmet på kuto.dk/efteraar der også giver overblik over feriens aktiviteter med fri entré. 

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • toldkammeret
  • kulturværftet
  • efterårsferie

Regions

  • Hovedstaden

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423