Gå til indhold
Nestlé morgenmadsprodukter gør det lettere at få en god start på dagen

Pressemeddelelse -

Nestlé morgenmadsprodukter gør det lettere at få en god start på dagen

Millioner af familier verden over vil kunne øge deres indtag af fuldkorn om morgenen eftersom Nestlé forbedrer nogle af sine mest populære morgenmadsprodukter.

Cereal Partners Worldwide (CPW), Nestlés 50/50 joint venture med General Mills, har forpligtet sig til at reducere sukkerindholdet til 9g eller mindre pr. portion ved udgangen af 2015 i 20 Nestlé morgenmadsprodukter, der er populære blandt børn og teenagers over hele verden.

Ændringerne betyder at sukkerindholdet i Nestlé morgenmadsprodukterne vil blive reduceret med op til 30% på tværs af brands herunder Nesquik, Nesquik Duo og Honey Cheerios. Fuldkorn vil være hovedingrediensen i alle de nye produkter.

Går ikke på kompromis med smagen

Denne forpligtelse er et udtryk for CPWs fortsatte arbejde med at gøre det lettere for forbrugerne at få en god start på dagen uden at gå på kompromis med smagen.

 CPW har siden 2003 fjernet mere end 9.000 tons sukker og ca. 900 tons salt fra produkterne, og CPW har samtidig tilført mere end 3.4 milliarder portioner fuldkorn.

Fuldkorn
CPW har som mål at hjælpe forbrugerne med at øge deres indtag af fuldkorn ved at tilbyde minimum 8g fuldkorn pr. portion i de fleste Nestlé morgenmadsprodukter.

Selvom sundhedsmyndigheder verden over anbefaler, at forbrugerne øger deres indtag af fuldkorn som en vigtig del af en balanceret kost, viser studier, at mange stadig ikke får nok fuldkorn.

“Vi var den første globale producent af morgenmadscerealier som tilførte fuldkorn til vore produkter, og vi har øget mængden stødt siden 2003,” udtaler Jeff Harmening, President og Chief Executive Officer for Cereal Partners Worldwide.

 Cereal Partners Worldwide
Nestlé og General Mills etablerede Cereal Partners Worldwide i 1990 med henblik på at producere og sælge morgenmadscerealier uden for Nordamerika. CPW er i dag nummer 2 i verden på morgenmadscerealier udenfor Nordamerika med Europa som sit største marked. Joint venturet sælger produkter i over 140 lande og har over 4.000 medarbejdere.

 

Emner

Kategorier

Kontakt

Anna Rise

Anna Rise

Pressekontakt Kommunikationschef, Danmark

Velkommen til Nestlé Danmark!

Nestlé Danmark forhandler og markedsfører en række stærke varemærker som NESCAFÉ, NAN, Hälsans Kök, Maggi, Smarties, After Eight, NESCAFÉ Dolce Gusto, NESQUIK, FITNESS og CHEERIOS.

Alle produkter produceres ud fra en målsætning om at give forbrugeren et kvalitetsprodukt, som smager godt og samtidig er sundt.