Nyhed -

Nyt Country-hit fra NILSSON Feat. Jessie West: Leaving Me Out in The Cold.

Leaving Me Out in The Cold er nu ude digitalt og er tilgængelig for download og streaming på de mest populære musik online-tjenester.

NilssonBas, Guitarer, Programmering: Nilsson er bosiddende i Helsingør, og har været bassist, producer og komponist i Danmark i over 40 år og har udgivet og produceret et bredt og varieret musikkatalog, der spænder lige fra Country, Blues, Rock, Pop og Dance til New Age musik.
Du kan læse mere om Nilsson her: https://www.nilssonmusic.com/about.html

Jessie West, Lead Vokal, Kor: Sanger og sangskriver som har base i Nashville, Tennessee og Nordvest Florida, nyfortolker country-pop musikken med en blød, romantisk følelse og masser af charme.

Paul Franklin, Pedal Steel: har spillet på mere end 500 udgivelser. De inkluderer optagelser med så legendariske kunstnere som Mark Knopfler and Dire Straits, Barbara Mandrell, Notting Hillbillies, Sting, Peter Frampton, Faith Hill, Shania Twain + mange flere.

Wanda Vick, Dobro: har spillet med og været i studiet med mange store Country kunstnere, fra Dolly Parton, Loretta Lynn, Shania Twain til George Jones, Trisha Yearwood, Travis Tritt, Billy Ray Cyrus, Onkel Kracker, Micheal English og Sandi Patti, for at nævne nogle få.

Lyt til den nye single, og kontakt mig, hvis I har brug for mere information, musikfiler af høj kvalitet, Billeder, Covers m.m.

Spotify:

Related links

Emner

  • Musik

Kategorier

  • country
  • nilsson
  • country music
  • pop music
  • nilsson music