Gå til indhold
Den nye Peugeot 308 har fået 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest

Pressemeddelelse -

Den nye Peugeot 308 har fået 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest

Den nye Peugeot 308, som netop er lanceret på det danske marked, er blevet tildelt 5 stjerner i Euro NCAP´s crashtest. Med høje points i alle 4 kategorier (voksenbeskyttelse, barnesikkerhed, fodgængersikkerhed, aktiv sikkerhed) understreges det høje sikkerhedsniveau i 308.

Den uafhængige organisation Euro NCAP har crashtestet den nye Peugeot 308 og tildelt den de maksimale 5 stjerner. 308 scorede således høje points i alle 4 kategorier, hvilket bekræfter sikkerhedsniveauet i Peugeots nyeste model. Den roses især for resultatet i frontal- og sidekollisionstesten, men også resultatet af piskesmældstesten samt selehuskerne på bagsædet fremhæves som vigtige sikkerhedselementer.


308 får desuden et plus for det aktive sikkerhedsudstyr, hvor den som standard bl.a. har: Fartkontrol/-begrænser, ESC med ASR og traction control, 6 airbags, Isofix beslag og elektrisk håndbremse. Herudover er det muligt at tilkøbe flere innovative sikkerhedsfeatures som option, bl.a.: Dynamisk fartpilot, kollisionsalarmsystem, nødopbremsningssystem, blind spot monitorering og bakkamera.

Danmarks eneste officielle repræsentant i Euro NCAP, Søren W. Rasmussen fra FDM udtaler: ”Det er ikke uden grund, at både Mazda 3 og Peugeot 308 var med i opløbet om at blive Årets bil i Danmark 2014. Peugeot 308 er franskmændenes svar på VW Golf og imponerer ikke bare på køreegenskaber, men også på sikkerheden. Den klarer både frontal- og sidekollisionstesten rigtig flot.”


Emner

Kategorier

Kontakt

Hanne Langsig Sørensen

Hanne Langsig Sørensen

Pressekontakt Head of Group PR +45 21 72 51 72

Relateret materiale

Motion & Emotion

K. W. Bruun Import A/S er Nordens største Peugeot-importør og varetager markedsføring og salg af Peugeot-biler samt salg af reservedele og tilbehør i Danmark, Sverige, Island, Færøerne, Letland og Estland.
I Danmark er Peugeot et af de mest populære bilmærker. Peugeot har således i 10 af de seneste 12 år været Danmarks mest købte personbilsmærke, og når det gælder varebiler, har Peugeot Danmarks bredeste modelprogram. Peugeot har 56 forhandlere i Danmark og et endnu større antal serviceværksteder, der foretager service på de ca. 250.000 person-og varebiler, der kører på de danske veje.

Peugeot Danmark
Hovedvejen 1
2600 Glostrup
Danmark