Pressemeddelelse -

Mænds skønhed er mere aktuel end nogensinde.

Groomingtrenden blandt mænd handler ikke bare om at pleje sit ydre, sin hud og sit skæg. Et friskt smil og en tandlæge-ren mund er blevet mindst lige så vigtigt. Og det er ikke noget vi selv har fundet på her hos Philips. I august udnævnte det svenske magasin Café Philips' elektriske tandbørste Sonicare DiamondClean til ”Årets groomingmaskine”.

Motiveringen til Årets groomingmaskine er så god, at vi ikke kunne have skrevet det bedre selv:

Philips DiamondClean er ikke bare en utroligt effektiv elektrisk tandbørste, som på sensationel vis oplades gennem det medfølgende tandbørsteglas. Den er desuden så flot, at den øger følelsen af luksus på badeværelset. Præcis da man ikke troede, at en elektrisk tandbørste kunne blive bedre, slog denne smukt slebne diament ned og gjorde rent bord – på alle punkter.

Og som om det ikke var nok med Cafés fine ord, så mener magasinet Men’s Health følgende om samme tandbørste:

If you’re meeting your girlfriend’s family and friends for the first time, warm up the awkward tension with a bright smile. The DiamondClean rechargeable Sonic Toothbrush removes more plaque and leaves teeth whiter then scrubbing with a manual toothbrush.

Og sådan kunne vi blive ved. Faktum er, at avisen Metro, testinstituttet WiseGuideog det norske magasinTeknisk Ukebladsynes, at Philips' elektriske tandbørster er bedst i test.

- Den soniske teknologi i vores elektriske tandbørster giver virkelig en helt ny følelse af renhed i munden, siger Erica Lindqvist, Marketing Manager fra Philips Consumer Lifestyle. Og det er så dejligt, at vi i test efter test får bekræftet det, vi allerede vidste. 


Emner

  • Sundhed, sundhedsvæsen, lægemidler

Kategorier

  • diamondclean
  • grooming
  • munhelse
  • eltandbørster
  • sonicare
  • personlig pleje

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er en virksomhed med mange aktiviteter inden for sundhed og velvære og med fokus på at forbedre menneskers liv gennem meningsfulde nyskabelser inden for sundhedspleje, livsstil og belysning. 

Philips har hovedsæde i Holland, en årsomsætning på 24,8 mia. EUR (2012) og cirka 115.000 ansatte med salg og serviceydelser i mere end 100 lande. Koncernen er førende i verden inden for kardiologi, akut patientovervågning samt hjemmebehandling, energieffektive belysningsløsninger og nye lysapplikationer, barbermaskiner og trimmere til mænd samt tandpleje. Nyheder fra Philips kan ses på www.philips.com/newscenter.




Kontakt

Anne-Cathrine Tjørnehøj

Pressekontakt Press Contact for Lighting Philips Lighting Tel: +45 403 308 06

Anna Ekholm

Pressekontakt Sr Marketing Specialist Healthcare Nordic +46 708322109

Relateret materiale